Станислава Вълкова
Иноватор
Моята стенаРецепти339Снимки851Статии80Съвети56Коментари227Форумни теми14Постове във форума94За менИзпрати съобщениеточки10991
Зависи какъв продукт искате да панирате.
За риба ще е подходяща панировка от галета , смлени ядки и сок от лайм. Поръсете рибата с сок от лайм и мариновайте 30 минути. Вкусна кора ще се окаже, ако оваляте рибата в смес от брашно + грис
Пилешки крилца или други части от пиле , за тях може да се приготви панировка от - Сол, черен пипер, натопете в брашно, след това в разбито яйце и след това в галета и пържете, във фритюрник или друг съд за здравословно готвене , без мазнина или съвсем малко количество. . Подправки могат да се добавят към панировката: червен пипер, счукан лешник и др.