Моите форумни постове

Станислава Вълкова
Зависи какъв продукт искате да панирате. За риба ще е подходяща панировка от галета , смлени ядки и сок от лайм. Поръсете рибата с сок от лайм и мариновайте 30 минути. Вкусна кора ще се окаже, ако оваляте рибата в смес от брашно + грис Пилешки крилца или други части от пиле , за тях може да се приготви панировка от - Сол, черен пипер, натопете в брашно, след това в разбито яйце и след това в галета и пържете, във фритюрник или друг съд за здравословно готвене , без мазнина или съвсем малко количество. . Подправки могат да се добавят към панировката: червен пипер, счукан лешник и др.
Станислава Вълкова
Смесете жълтъците, олиото (, вземам слънчогледово за случая ), добавете лимонов сок, горчица, сол. Дори блендер не е необходим, миксерът върши отлична работа на висока скорост.
Станислава Вълкова
Мога да кажа че руската кухня ми е като родна..
Станислава Вълкова
За да сте в добра форма, трябва да се храните правилно. Храната трябва да е богата на витамини, протеини, протеини. Трябва да ядете повече плодове и зеленчуци. Трябва също така да можете да редувате работа и почивка.