ВИЛИ-Виолета Матева
Автор
Моята стенаРецепти3310Снимки8733Статии94Съвети55Коментари916Форумни теми36Постове във форума665За менИзпрати съобщениеточки83511
Харесвам тази идея ,на всеки се случва да рови в нета за нещо вкусно и красиво поднесено И аз така правя ,но ако има форма от където да се качват снимки за салати ,основно ,предястия ,торти ,сладкиши и сладки ще ни помогне много в избора Дано да се приеме тази идея ,но да се дават и точки за качена снимка и да е авторска ,а не оттук оттам :y:
Харесвам идеята ,да се качват снимки ,но само приготвени от нас не взети от нета, там всеки може да си изрови каквото иска Важното е да се направи от нас и да радват очите и душата
Идеята е супер ,красиво поднесена храна ,питки и разни красоти ,НО да не започнем да се оплакваме няма рецепта само гледаме ,това как се оформя и т н Виждала съм във сайтове Вкусни снимки като Вкусотии в чинии ,Веселият готвач и много други няма лошо и тук да го има
Когато ходя в лидл си купувам шоколад за готвене ,разтопява се добре става гладка глазура за сладки ,торти и каквото си искате ,но често вземам и течен шоколад лесно се работи с него но не е добро решение защото има соев лецитин, а за него се знае че е вреден за здравето :x:
най често употребявам течен шоколад ,работи се лесно и бързо с него ,ако е за украса или да се настърже може и млечен
Лятото е време за лимонада ,но може и сега да се приготви Действа добре като освежава и е полезна не е като колата която не съм опитвала доста време
това за мен значи на половин сготвена храната ,еее зависи от това което се приготвя ,ако правя броколи може и да са ал денте ,не е нужно да са вкашнати губят си витамините ,но за други храни не
опитвала съм и от двете ,ряпата ми харесва повече а и става на чудесна салата ,не съм свикнала с вкуса на алабаша но и той не е лош ,с две думи всичко си хапвам
много е важно как се пече ,четох как се започвало само отдолу да се пукне и тогава се пече отгоре ,да ама не моята фурна не става има само за отгоре така че всичко се пече еднакво Аз ползвам 180 С тази температура ми харесва ,към края се намалява или покривам с фолио
Лозови сарми не ги обичам ,а само тези с зелеви листа Затова готвя повече от този вид докато има зеле
Аз сирене и кашкавал не съм правила ,но съм опитвала - и от магазина ми харесва повече с това сме свикнали затова ни харесва