ВИЛИ-Виолета Матева
Автор
Моята стенаРецепти3310Снимки8733Статии94Съвети55Коментари916Форумни теми36Постове във форума665За менИзпрати съобщениеточки83511
Изварата е по за предпочитане ,не я ползвам или много рядко слагам в баници Диетична е и може да се хапва
Мариновам с олио ,горчица ,мед ,лимонов сок ,соев сос ,нарязан лук и риган ,мащерка ,чубрица нещо като букет от билки Престоява 2-3 часа , после хвърляш и печеш на скарата Вкусотия ! :wink:
Обичам риган ,слагам почти във всичко което готвя ,добавям и чубрица от градината и пресен магданоз после вече ползвам сухи подправки
Остана ми една голяма тиква ,скоро ще я режа и после като се почне едни тиквеници ,варена ,печена с прясно мляко и карамел и каквото ми доиде на ума ,че времето и изтича -няма да ям тиква до пролет я :wink: :kiss:
Правя от всичко по малко ,да не ставя зян - малко кисело зеле ,туршия ,компоти ,лятна манджичка ,домати ,кисели краставички ,камби и 2 видя сладко от ягоди защото имам в градината и от сини сливи :wink:
правя си от всичко по малко ,сладко от любимото ми ,кисели краставички ,туршии и компоти ха ха стига ми
Имам си градина в нея имам магданоз ,мента ,босилек ,копър ,маточина ,джоджен ,чубрица аааа скоро посяхме и годжи бери за сега расте ще го видя какво ще стане
харесвам идеята за анкети ,дали анонимни или не всеки ще каже какво мисли Сега също можеш да кажеш какво мислиш ,но мили момичета един съвет от мен - Внимавайте какво споделяте ,после да не сърбате попарата си !!!
Аз казвам - НЕ ! Какво като готвя и снимам ,не съм готова за шоу Искам на спокоиствие ,да си готвя в къщи както си знам Как го правя не е важно ,важно е какво показваш, като готово ястие и как е на вкус Харесва ми така да си готвя за кеф ,да споделям ,да участвам в конкурси и да печеля за стимул Това е