ВИЛИ-Виолета Матева
Автор
Моята стенаРецепти3310Снимки8733Статии94Съвети55Коментари916Форумни теми36Постове във форума665За менИзпрати съобщениеточки83511
така е ,няма смисъл да се нервираме ,а както казва Веси да тръпнеш в очакване да видиш какво става всеки ден в конкурса това е тръпката , и да готвиш ,да снимаш ,да се забавляваш когато имаш време
Благодаря Теодора ,че сподели за този вид сгъстяване не съм се сетила за това ,но човек когато работи по морето научава много кулинарни трикове
и аз нищо не знам за този вид готвене Сия то само по морето предлагат тези ястия да впечатлят гостите си през сезона
Така е Весе ,като има въображение има и страхотни сладкиши Не е нужно дословно да приготвяш дадена рецепта ,вложи и нещо свое и ще получиш нов десерт
най ми харесва с боровинки и сладко от ягоди - страхотен и много калорично ,но си струва да хапнеш от него
Така е и аз съм попадала на тези рецепти ,но Tsvetelina не може да искате да се приготвя два пъти едно и също нещо и тогава да се качва рецептата ,така ще се пенсионирам Щом виждаш снимката и е сготвено дадено ястие ,това значи че някъде грешиш и отново я направи за да видиш дали ще се получи И аз съм опитвала не дотам сполучливи рецепти ,но има и такива които те грабват като магнит и резултата е ок
ами да ,така се започва топиш малки хапки и даваш на детето ,ако му харесва ще яде ,ако не ще плюе После най добре да е пасирана като за начало ,а по късно и твърда храна
Няма значение какви са родителите ,децата сами трябва да избират своя път и своята храна Всеки трябва да слуша гласа на тялото си ,той говори много ,но ние сме слепи и глухи за това Когато го разберем вече е късно
по същия начин приготвям за съхраняване и аз ,нарязан на ситно в торбичка и във фризера ,много лесно и удобно е