Моите форумни постове

ВИЛИ-Виолета Матева
Казано е помогни си сам и да се оплакваш нищо не променяш -животът си продължава
ВИЛИ-Виолета Матева
така е ,няма смисъл да се нервираме ,а както казва Веси да тръпнеш в очакване да видиш какво става всеки ден в конкурса това е тръпката , и да готвиш ,да снимаш ,да се забавляваш когато имаш време
ВИЛИ-Виолета Матева
сгъстявам с брашно ,но може и с царевично нишесте
ВИЛИ-Виолета Матева
Благодаря Теодора ,че сподели за този вид сгъстяване не съм се сетила за това ,но човек когато работи по морето научава много кулинарни трикове
ВИЛИ-Виолета Матева
и аз нищо не знам за този вид готвене Сия то само по морето предлагат тези ястия да впечатлят гостите си през сезона
ВИЛИ-Виолета Матева
Така е Весе ,като има въображение има и страхотни сладкиши Не е нужно дословно да приготвяш дадена рецепта ,вложи и нещо свое и ще получиш нов десерт
ВИЛИ-Виолета Матева
най ми харесва с боровинки и сладко от ягоди - страхотен и много калорично ,но си струва да хапнеш от него
ВИЛИ-Виолета Матева
Всички обичаме кухнята от италия -най вече пици ,пастицио ,салати и тирамисуто е върха
ВИЛИ-Виолета Матева
Така е и аз съм попадала на тези рецепти ,но Tsvetelina не може да искате да се приготвя два пъти едно и също нещо и тогава да се качва рецептата ,така ще се пенсионирам Щом виждаш снимката и е сготвено дадено ястие ,това значи че някъде грешиш и отново я направи за да видиш дали ще се получи И аз съм опитвала не дотам сполучливи рецепти ,но има и такива които те грабват като магнит и резултата е ок
ВИЛИ-Виолета Матева
ами да ,така се започва топиш малки хапки и даваш на детето ,ако му харесва ще яде ,ако не ще плюе После най добре да е пасирана като за начало ,а по късно и твърда храна
ВИЛИ-Виолета Матева
не съм опитвала този родопски пататник ,може и да ми хареса
ВИЛИ-Виолета Матева
Харесвам да е по гъста гозбата ,иначе е боб чорба
ВИЛИ-Виолета Матева
Няма значение какви са родителите ,децата сами трябва да избират своя път и своята храна Всеки трябва да слуша гласа на тялото си ,той говори много ,но ние сме слепи и глухи за това Когато го разберем вече е късно
ВИЛИ-Виолета Матева
по същия начин приготвям за съхраняване и аз ,нарязан на ситно в торбичка и във фризера ,много лесно и удобно е
ВИЛИ-Виолета Матева
не съм правила сладко без захар ,но определено с кафява ще е хубаво и с аромат но няма да е за всеки вкус
ВИЛИ-Виолета Матева
Тази година така ще направя и ще опитам как са, дали ще хрупат още не знам ,но дано стават за ядене
ВИЛИ-Виолета Матева
за жалост е така ,всичко е вече химия
ВИЛИ-Виолета Матева
лайка ,прясно мляко с мед или липа чай ще помогнат при безсъние