Моите форумни постове

Ваня Георгиева
За неканените гости салатка със ракийка. Или от домашната луканка с винце, зависи от сезона.
Ваня Георгиева
Винаги застройвам супите по-плътни и по-вкусни са за мен. Аз разбивам яйца с кисело мляко и малко брашно.
Ваня Георгиева
Почти винаги застройвам супите, бистрите не са по моя вкус.
Ваня Георгиева
То остава и бой да има.
Ваня Георгиева
Чубрица,джоджен и леко лют червен пипер.
Ваня Георгиева
Магданоз също.
Ваня Георгиева
Чубрица и джоджен са най много използвани от мен а копър сушен също.
Ваня Георгиева
И аз съм ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ. Най добре ми се получава във тях.
Ваня Георгиева
Най-вече олио. Мас и масло при тестените рецепти.
Ваня Георгиева
Някой ястия стават по-вкусни със мас.
Ваня Георгиева
И аз така я правя. Понякога я пресичам с малко натриев бензоат.
Ваня Георгиева
На мен все ми мирише на гума. Затова не ги ползвам.
Ваня Георгиева
Никога не съм поръчвала по телефона.
Ваня Георгиева
И да не е вряла водата само да се накисне и люспичките падат лесно.
Ваня Георгиева
Печени филийки със сирене,масло и яйца.
Ваня Георгиева
Пържени филиики.
Ваня Георгиева
Орехите са отлични за памет.
Ваня Георгиева
Аз правя смес от овче мляко и краве става страхотно.