Dani
Новак
Моята стенаРецепти33Снимки26СтатииСъветиКоментари105Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки192
- Данидобави коментар към: Печени мариновани камби с морковипреди 8 годиниПечени мариновани камби с моркови15.11.2021КамбиО, да! Стават супер. Подходящи са и за бърза консумация. Например едно от бурканчетата може да не се запечата и след като изстине да се прибере в хладилника и да се хапне още на другия ден. В смисъл това бурканче дори не е задължително да се обръща защото при плътното нареждане на камбичките соса така или иначе напълва буркана. Разбира се всеки може да прави различни интерпретации, стига да се спазват осн. правила за сол и оцет, даже аз лично захар слагам по-малко количество от солта. Слагам ситно нарязано зеле или дребно накъсани розички карфиол и целина, не ползвам магданоз. Но както казах на кой както му харесва. Рецептата е страхотна!