Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Николай Васев»Единичен статус #1496555
Nikolai Vasev
Nikolai Vasev
Новак
  • Николай ВасевНиколай Васевдобави форумната тема: Работа с професионален конвектоматпреди 1 годинаЗдравейте колеги,
    собственик съм на малко бистро, и все още съм нов в бранша.
    До скоро готвехме с печка (пицарка), но решихме да я заменим с конвектомат.
    ... Конвектоматът който закупихме е механичен и е доста прост, има само три въртящи "копчета"
    (таймер, температура, и количество пара).
    Та, въпросът ми е следният :
    - Може ли някой от вас да сподели опит (какъв тип ястия се готвят по-добре на пара ?, с какво количество?, ... при кои не бива да се използва пара и т. н.)
    Ще бъда благодарен на всеки който ми помогне с полезна информация,
    също така и с линкове към статии за работа с конвектомат !