Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Admin»Единичен статус #1764533
  • AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 5 месеца, преди 4 месеца Здравейте, Кулинари,

    от днес (13.01 - 27.01) започваме с новите ни тематични седмици и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
    - салати с авокадо;
    - салати с булгур;
    - баница с праз, ориз или картофи;
    - лучник;
    - родопски клин;
    - гюзлеми;
    - зелеви чорби;
    - пача чорба;
    - рецепти с кисело зеле;
    - телешки врат;
    - телешка плешка;
    - боб яхния;
    - готвено с джолан - свински и телешки;
    - вайсбрат;
    - домашни сушеници - суджук, луканка;
    - домашен бахур;
    - пуска, бански старец и други сушени деликатеси;
    - домашно приготвена сланина;
    - турска халва;
    - торти с маскарпоне;
    - портокалов кекс;
    - портокалови сладкиши;
    - морковен кекс и торта;
    - сладкиши с маскарпоне;
    - десерти с ананас;
    - семифредо;
    - индийска кухня.

    Всяка тематична рецепта със снимки ще ви носи 28 точки, а зададените рецепти през периода по 35 точки.
    • Невена Блажева Иванова
      Невена Блажева ИвановаЗащо рецептата ми "Маринован джолан с кисело зеле и сушени домати " все още чака одобрение ? И не е оценена подобаващо ?
      • AdminAdminявно не и е дошъл още реда
    • Ники
      НикиЗдравейте!Скоро не съм кавалл рецепти,нещо има проблем с качването на снимките ми,досега не е имало такъв!Благодаря!
      • AdminAdminснимката е необичаем формат - heic, който не се приема от системата като снимка. Променете си настройката на телефона да снима jpg или нещо друго общоприето.
      • НикиНикиЗдравейте,дали направихте проверка,за да знам в мен ли е проблема?Благодаря
      • AdminAdminявно снимката е различен формат от разрешените досега. Изпрати ми снимката на gradbg@gmail.com, за да тестваме какво се случва.
      • НикиНикиПозволено е само качването на снимки,това изписва!
      • AdminAdminКаква грешка ти дава? Всеки ден се добавят рецепти и никой ме се е оплакал към момента
    • Рени85
      Рени85Може ли да задам един въпрос на кои ястия слагате фолио,от коя страна се слага от лъскавата или от матовата и кога се правят дупки отгоре