Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Кака и Батко»Единичен статус #32699
  • Кака и БаткоКака и Баткодобави коментар към: Свинско филе с чесън и вино по Варненскипреди 9 годиниСвинско филе с чесън и вино по ВарненскиСвинско филе с чесън и вино по Варненски06.11.2022СушеницаРазбира се готовността се определя с опитване, но 3-4 дена ми изглеждат безкрайно малко, интересно е в какво е увито филето за времето на престоя си в хладилника и как се съхранява след като е готово. Другото интересно за мен е каква е ролята на виното, дали там не е тайната месото да запази свежия си вид - на мен все ми потъмнява, вкусно е, но няма вид. Последно ще споделя, че аз намазвам подсушеното филе с чесъна, от една страна заради самия вкус и аромат, а от друга това помага подправките да полепнат по месото, което винаги ми е било проблем.