Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Кака и Батко»Единичен статус #33442
  • Кака и БаткоКака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 9 годиниТайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна18.12.2018ПържолиПрав сте Яворе, ако проявявате интерес можете да прочетете какво сме си говорили с Николай - излишно е да се повтарям. За да съм обаче конкретен ще Ви обърна внимание, че не съм казал не мийте месото, казах, че аз не го мия, но също така казах какво да се прави с него ако е мито. Все пак ще ми е интересно ако споделите реда от причините, по които месото се мие. Сега искам да кажа и по отношение на слабостите в моята рецепта - прославутите 10 мин за приготвяне. Шест пържоли с по две страни са 12 страни, по 2 мин за всяка са 24 мин около тигана, време което вече дискутирахме с Николай като загубено, време през което не сте с тези, които са Ви на гости, а сте с престилка и мазни ръце - аз лично не обичам да вдигам чашката си с мазни пръсти, освен ако не съм на пикник. Умишлено не съм ползвал вентилатор - не всеки има фурна с вентилатор, но на всеки му се похапват пържоли! Последно ще помоля специалистите по здравословно хранене да се произнесат по въпроса с пърженето и печенето в мазнина, нещо ми се върти из главата за температурите и разграждането на мазнините, ама ще се доверя най-вече на стомаха си - едното го ям, с другото имам проблеми. Със здраве! Стоян