Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Кака и Батко»Единичен статус #33620
  • Кака и БаткоКака и Баткодобави коментар към: Паниран кашкавал в корипреди 9 годиниПаниран кашкавал в кориПаниран кашкавал в кори07.01.2016Паниран кашкавалЗа първи път нещо ми се получава от първи път. Никакви забележки към описанието, а за вкуса да не говорим! Дори веднага опитах по същата технология да панирам сирене - също перфектно. Нещото, което установих на мой гръб е да се внимава листата да не се перфорират от кашкавала при завиването - разтича се. Другото важно според мен е да се уточни, че овалването в яйце трябва да става парче по парче непосредствено преди пърженето - иначе корите се размекват и съдържанието изтича.