Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Ивайло Иванов»Единичен статус #539922
Ivailo Ivanov
Ivailo Ivanov
Новак
  • Ивайло ИвановИвайло Ивановдобави коментар към: Домашна пица с колбаспреди 6 години, преди 6 годиниДомашна пица с колбасДомашна пица с колбас04.01.2016ПицаНищо общо с пица, нямат 95% от "рецептите" тук!!!от кол и въже събрани рецепти почнали да мислят...има си някои правила които няма как да се пренебрегнат!а за българина то е ясно, мели всякъв боламач,дай му шпек дай му колбас....с тесто за мекици пици праят...
    • Yordanka Kovacheva
      Yordanka Kovacheva:)))) Мда, много ще ми е приятна вечерта, определено, след като ме развеселихте така :) А, и така и не казахте как се правят пици :))
    • Yordanka Kovacheva
      Yordanka KovachevaАми кажете как се правят истински пици тогава! Да се научим и ние :) И си оправете правописа тъй като това е много по- фатално отколкото някой, който е решил да експериментира и да сложи "шпек" в пицата.
      • Ивайло ИвановИвайло ИвановНедей да се надува много Ма кифло, да не ти сЕ пръсне пълнежа!!! ВСЕ пак не пиша за испит по български,ама слабоумното ти мозъче, няма за какво друго да се захване, освен с това да търси правописни грешки...лека вечер!