Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Admin»Единичен статус #649167
  • AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 6 години, преди 6 години Скъпи Кулинари,

    новата ни тематична седмица започва от днес 06.2 до 17.02 и ще бъде тематична за следните видове рецепти/продукти:
    - Постен грах
    - Постно зеле
    - Постна пица
    - Постно ризото
    - Папарделе
    - Капелети
    - Есетра
    - Кладница
    - Детски хапки (за детско парти)
    - Телешки ребърца
    - Попска Яхния
    - Сарми с булгур
    - Варени Гевреци
    - Бисквити за Диабетици
    - Меденки за деца
    - Кекс по гръцки
    - Гръцки Сладкиши

    Всяка одобрена тематична рецепта със снимки ще ви носи цели 30 точки.

    В момента имаме много заредени зададени рецепти, съвети и статии, които също ви носят по-голям брой точки. Всяка зададена рецепта, статия и съвет ще ви носят по 30 точки!

    Успех на всички!
    • Галя Николова
      Галя НиколоваЗдравейте,кога ще обявите новата тематична седмица ?
    • Зори
      ЗориЗдравейте г-н Администратор,
      Виждам, че са пуснати двете ми рецепти Пълнена патица в плик и Печена патица в плик, но се е получила някаква каша със снимките на двете рецепти. Разместени са и са се объркали - има в двете рецепти и от двата вида снимки. Не знам, дали това не трябва да се коригира по някакъв начин.

      Поздрави,

      Зорица
      • ЗориЗориБлагодаря за корекцията! :)
    • Веселина Константинова
      Веселина КонстантиноваДобре дошъл!
    • Михаил Терзиев
      Михаил ТерзиевЗдравейте кулинари! Много ми е приятно да се присъединя към вашата общност!
    • Мария Симова
      Мария СимоваВарените гевреци са тематични а моите от днес не са оценени като такива, моля за корекция на точките!
    • Зори
      ЗориЗдравейте, искам да си купя от професионалните готварски спринцовки с игла, къде мога да намеря такава? Има ли нещо подобно в онлайн магазина на Готвач.бг? В момента ползвам медицинска, закупена от аптеката с най-дебелата игла, която успях да намеря, но е пласмасова спринцовката и трудно се почиства. Мисля, че професионалните са стъклени.
    • Станислава Вълкова
      Станислава ВълковаДа попитам ..за одобрена рецепта със снимка, какъв е броят на точките? Хубав ден.