Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Единичен статус #662493
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави коментар към: Да си направим ябълков оцетпреди 5 годиниДа си направим ябълков оцетДа си направим ябълков оцет28.07.2012КулинарияАвторът дори не знае ,че киселинната среда в организма води до заболявания , включително и рак. За да бъдем здрави трябва да имаме алкална среда в организма. Месото създава киселинна среда . .Натуралният ябълков оцет ,макар и кисел създава алкална среда вътре в нас ..От това следва ,че няма значение дали е кисел или сладък продукта. За да не слага вода , може би е искал да каже ,че ябълките трябва да са много сладки. Има хора ,които правят оцета без вода ,но от сладки и сочни ябълки , което пък дава много малко количество оцет. От захарността на плода зависи ферментацията . Без ферментация няма оцет . Аз правя оцет с двойна ферментация.