Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари1Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки5
- Анонимендобави коментар към: Да си направим ябълков оцетпреди 5 годиниДа си направим ябълков оцет28.07.2012КулинарияАвторът дори не знае ,че киселинната среда в организма води до заболявания , включително и рак. За да бъдем здрави трябва да имаме алкална среда в организма. Месото създава киселинна среда . .Натуралният ябълков оцет ,макар и кисел създава алкална среда вътре в нас ..От това следва ,че няма значение дали е кисел или сладък продукта. За да не слага вода , може би е искал да каже ,че ябълките трябва да са много сладки. Има хора ,които правят оцета без вода ,но от сладки и сочни ябълки , което пък дава много малко количество оцет. От захарността на плода зависи ферментацията . Без ферментация няма оцет . Аз правя оцет с двойна ферментация.
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 5 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest