Анонимен

Новак
Анонимендобави коментар към: Тънкости при панирането на кашкавал и сиренапреди 6 години
Тънкости при панирането на кашкавал и сирена09.10.2012Аз от години понирам сирене или кашкавал по следния безотказен начин. Опитайте - няма да сгрешите. Нарязвам парчетата кашкавал или сирене с дебелина около 1 см. Приготвям кашичка от вода и брашно с гъстота на палачинково тесто. Патапям всяко парче в нея и след това в галета. Подреждам в плитка чиния или тавичка, на 1 ред, след което слагам в хладилника. Добре е да постоят поне час на студено. Може и цял ден. Това е именно удобството. Като решите да ги панирате, потапяте вече стегналите се парчета сирене или кашкавал, в разбито яйце и пържите в достатъчно олио. Обикновено ги поднасям със зелена салата и добре изстудена бира.