Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Прясно зеле с домати на фурнапреди 5 годиниПрясно зеле с домати на фурнаПрясно зеле с домати на фурна31.03.2016ЗелеДобавям и чили сос класик, който е локо лют и дава допълнителен аромат.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Прясно зеле с домати на фурнапреди 5 годиниПрясно зеле с домати на фурнаПрясно зеле с домати на фурна31.03.2016ЗелеНе разбирам, защо е необходимо на зелето да се слага лимонтузу, при положение, че в него има домати, а ако не ви е достатъчно кисело, можете за добавите още домати. Освен това, и на прясно, и на кисело зеле задължително слагам дафинов лист и чер пипер.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Тънкости при панирането на кашкавал и сиренапреди 5 годиниТънкости при панирането на кашкавал и сиренаТънкости при панирането на кашкавал и сирена09.10.2012КулинарияАз от години понирам сирене или кашкавал по следния безотказен начин. Опитайте - няма да сгрешите. Нарязвам парчетата кашкавал или сирене с дебелина около 1 см. Приготвям кашичка от вода и брашно с гъстота на палачинково тесто. Патапям всяко парче в нея и след това в галета. Подреждам в плитка чиния или тавичка, на 1 ред, след което слагам в хладилника. Добре е да постоят поне час на студено. Може и цял ден. Това е именно удобството. Като решите да ги панирате, потапяте вече стегналите се парчета сирене или кашкавал, в разбито яйце и пържите в достатъчно олио. Обикновено ги поднасям със зелена салата и добре изстудена бира.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Бърза закуска с милинкипреди 5 годиниБърза закуска с милинкиБърза закуска с милинки21.09.2016МилинкиРецептата изглежда добра, но съвсем не отговаря на заглавието си - "бърза закуска". Да, може би бързо ще се хапнат вкусните милинки, но приготвянто им съвсем не е бързо. То само за втасването е необходим около час! А месенето, а печенето? Нима отделяте 2 часа за подготовката на "бърза закуска"?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest