Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Admin»Единичен статус #919321
  • AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 години, преди 4 годиниСкъпи Кулинари,

    виждаме, че се вихрите в кухнята и благодарим за всички празнични рецепти покрай Великден. Надяваме се да сте в добро здраве и да се пазите.

    От днес (23.04 до 4.05) обявяваме новите тематични рецепти и те ще бъдат тематични за:

    - рецепти с левурда
    - рецепти с киселец
    - рецепти с лапад
    - рецепти с коприва
    - супа от леща
    - картофени кюфтета
    - рецепти с нахут
    - пълнени патладжани
    - пълнени тиквички
    - огретен
    - рецепти с охлюви
    - паниран кашкавал
    - мусака
    - мляко с ориз/сутляш
    - тиквеник
    - шоколадови мъфини
    - бадемова торта
    - пандишпанова торта
    - кето рецепти
    - безглутенови рецепти

    Всяка тематична рецепта ще ви носи 23 точки. В женския ни сайт Ezine.bg тематиката е същата.

    поздрави,
    Готвач.бг

    P.S. Ще разгледаме всички нови награди, които предложихте и които стават ще бъдат добавени към играта. Благодарим за вашите идеи!
    • Илиана Първанова
      Илиана ПървановаПривет! Пиша Ви относно рецептата ,,Тахини сос с нахут и овесено мляко", предполагам, че отговаря на тематичните рецепти с нахут. Бихте ли ми потвърдили. Благодаря предварително!
    • Марияна Петрова Иванова
      Марияна Петрова ИвановаБлагодаря за изобилието от зададени рецепти! Мен ,лично много ми помагат в това, какво да сготвя за обяд и за вечеря! Смятам,че освен,че ни помага,но и мотивира. Имаше момент,в който слагахте рецепти с едни имена,които аз самата не бях чувала и при търсене в интернет нищо не откривах. Предполагам и другите потребители имат същия проблем. Та,исках да кажа,че ако зададените рецепти са все така разбираеми за нас ще има и по-голяма активност!
    • Потребител#165452
      Потребител#165452Относно снимките, аз пък смятам, че заглавната снимка на една рецепта трябва да е на човекът, качил рецептата, пък било тя и не чак толкова "красива".
    • Илиана Първанова
      Илиана ПървановаПривет! Потребител ни обърна внимание за рецептата ,, Веган кюфтенца с леща и киноа”, че в продуктите има яйце. Бихте ли редактирали заглавието на ,,вегетариански”. Благодарим!
    • Илиана Първанова
      Илиана ПървановаЗдравейте! Относно снимките към рецептите - уважаваме условията на сайта и това, че Вие избирате главните снимки, променяте заглавията и изтривате всички останали, които не одобрявате. Но наистина не ни става ясно, защо на няколко рецепти изтривате снимките на целия процес. Заснемаме цялостно начина на приготвяне – стъпка по стъпка - най-вече за улеснение на всички творци кулинари, особено за начинаещите! Убедени сме, че сте много натоварени да се занимавате с всички тези детайли, ала ние също отделяме изключително много време и старание (при все, че от сутрин до вечер се трудим в градината ни). Ако има ново-въведени правила в сайта относно лимита на снимки, или ако сте взели решение, че процеса не ви е от значение, молив Ви дайте ни знак, за да не отделяме и ние толкова много време в заснемане, отсяване и подготвяне на снимковия материал, който с радост Ви предоставяме. Чуден ден за целия Екип!
      • AdminAdminСнимките стъпка по стъпка са най-вече важни, когато се приготвя някоя питка или сложна торта, за да могат потребителите нагледно да видят как се приготвя. Но примерно за една супа или салата няма никакъв смисъл да се снима слагането на различните продукти в тенджерата/купата.
      • AdminAdminПривет, нововъведени правила няма, чисто технически нямаме място на сървърите за по 20 снимки към всяка рецепта, затова се оставят най-важните. Може да има снимки от приготвянето, но при нас повечето снимки са излишни. От начина на приготвяне се слагат 1-2-3 снимки, не 10. Това не означава, че снимките не са хубави, напротив, просто са прекалено подобни една с друга - т.е. не е необходимо всяко едно действие да бъде снимано, след като е описано в рецептата.
    • Ivelina
      IvelinaЗдравейте Безглутенови палачинки с боровинки и кисело мляко е тематична рецепта .Както решите нямам претенции .Поздрав!
      • IvelinaIvelinaБлагодаря Ви за отделено времето и помощта, винаги когато имам нужда!
    • Рая Андонова
      Рая АндоноваРецептата ми за постна мусака с елда не е ли тематична? Доколкото виждам и категорията "мусака" е записана към тематичните рецепти.
    • Лилия Цачева/Lipodve
      Лилия Цачева/LipodveРецептата ми за браунито с нахут е тематична според мен, и то по 2 категории, едната е "без глутен" а другата "с нахут"! :))
    • Христина Христова ✅
      Христина Христова ✅Залявям се за работа