Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименГоворилня за отслабване, диети, готвене...
Добър вечер! В тази тема ще говорим за отслабване, диети, готвене, мъжее и др. Един ще започне да разказва нещо, а другите ще си изказваме мненията и ще доразвиваме въпроса. МОЛЯ ПИШЕТЕ!!! Приятна вечер Това,че ще говприм и за мъже,го казах на шега,да се посмеем малко.
АнонименОтслабване
Здравейте момичета и момчета.В предната тема никой не ми зтговори.Избрах тази тема защо мисля,ще заинтересува всички. И така...Тук бих искала всеки да споделя проблемите си за отслабване.Това е от мен. Моля Ви отговорете на темата ми.Целувки!!! МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ,А НЕ ГЛЕДАЙТЕ САМО. ЗАБРАНЕНО Е ГЛЕДАНЕТО БЕЗ ПИСАНЕ
АнонименДискотеки и диети
Здравейте дами, ех,че рима нали-Дискотеки и диети.Добре,достатъчно шеги,а да преминем към съществената част на форума. Този форум е за момичета които обичат да се забавляват и за такива на които им са нужни диети.Сега ще направя нещо като малка игра.Играта се нарича:Съчинение на тема Разкажи малко за себе си,какво е за теб дискотеката.А сега да Ви напиша какви въпроси ще включва вашето съчинение: Като за начало нещо по простичко: 1.Как се казваш 2.На колко си години 3.Колко си висока 4.Колко кг тежиш 5.Какво работиш или учиш А сега по интересни въпроси: 1.Какво обичаш да правиш през свободното си време 2.Подлагала ли си се някога на диета 3.Какво е за теб дискотеката 4.Обичаш ли работата си 5.Обичаш ли да готвиш 6.Ходила ли си на дискотека 7.Хареса ли ти там Това е общо взето.Ако имате въпроси питайте.А като свърши играта,тя е до 13 юли.Като свърши играта ще създам форум за бъбрене и шеги,но за важни ама....много важни въпроси,е и за по простички.Надявам се да се включите в играта.Целувки и поздрави.А...забравих,позволени са отговори на коментарите.А са забранени обиди.Целувки отново,лек ден или вечер.