gotvach.bg»Съвети»Какво значи бронирано кафе?

Какво значи бронирано кафе?

Какво значи бронирано кафе?

За почитателите на кафето, то се оказва перфектният старт на деня. Неслучайно обаче то се консумира сутрин преди закуска. То стимулира метаболизма и подобрява нивата на енергия в организма.

Съществуват различни рецепти и варианти за направата на кафе, но напоследък се откроява една от тях като много популярна – тази за бронираното кафе.

Бронирането кафе съществува от древни времена и е трудно да се проследи неговото начало. В последните години то се прочува благодарение на знаменитости, които споделят, че го включват в своите диетични режими.

Първо за него разпространява Джесика Алба, а нейният пример следват по-късно много други известни личности.

Кафето се приготвя по съвсем обикновен начин, но към него се добавя кокосово масло. Счита се, че с помощта на тази нова съставка се удвоява метаболитното действие, подсилва се имунната система и се предотвратява вредното действие на свободните радикали.

Кокосовото масло носи благоприятен ефект за организма, защото съдържа триглицериди. Тези вещества спомагат за това да се усвои по-бързо кокосовата мазнина. Когато тя бъде обработена толкова бързо, се превръща автоматично в енергия за организма.

Друго предимство на бронираното кафе е, че придава усещане за засищане, затова много хора го консумират вместо закуска. Това е причината то да бъде включвано в много хранителни режими.

Обикновено кафето се приготвя, като към своето еспресо добавите 1 или 2 лъжици кокосово масло или краве масло, след което разбиете енергично, като може да ползвате и блендер.

След това разбърквате добре до получаване на хомогенна смес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати