gotvach.bg»Съвети»Как да държим на глад?

Как да държим на глад?

Rossi StoyanoffRossi Stoyanoff
Дарт Вейдър
243179
Как да държим на глад?

Тъкмо решаваме, че ще спазваме диета и усещаме, че у нас възниква потребност постоянно да похапваме нещо. Как да издържим на глада, който става наш постоянен спътник?

Първото, което трябва да направим, е да си намерим правилният стимул. Ако целта ви са да свалите няколко килограма, за да влезете в любимите дънки или рокля, фокусирайте се върху тях. Когато имате конкретна цел, пътят към нея ще е по-лесен.

Постепенно преминавайте в режим на диета, за да овладеете глада по-лесно. Не си избирайте твърде строги диети, защото след всички ограничения, които сте понасяли, има голяма опасност да се нахвърлите на храната и ефектът от усилията ви да изчезне.

Когато огладнеете хапвайте нещо малко, пийте и вода. Избягвайте сладкишите и газираните напитки. Яжте по малко сурови ядки. Пийте слаби чайове и скрийте от погледа си всички храни, които могат да ви изкушават.

Избирайте подходяща закуска, която ще ви държи сити дълго време през деня. Това може да е сандвич с пълнозърнест хляб, мляко с мюсли, яйце. Ако много огладнеете между храненията изяжте един плод. Яжте малко и често, за да се справите с пристъпите на глад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати