Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари13Форумни темиПостове във форума1За менИзпрати съобщениеточки17
- Анонимендобави коментар към: Менеменпреди 6 годиниМенемен20.11.2021Миш машИ аз не разбрах точно с вторите 2 домата... затова ги направих така: нарязах вторите 2 домата на половинки, иазвадих вътрешноста ѝм, прибавих я към нарязаните първи два домата. В получените "гнезда" от преполовените 2 домата чукнах по едно яйце, както си е и в рецептата. Наръсих всичко това с настърган кашкавал и препеках на фурна. Стана идеално! Благодаря за рецептата! Въпреки че я промених малко, идеята си е Ваша...
- Анонимендобави коментар към: Лесни мекици без месенепреди 7 годиниЛесни мекици без месене12.04.2017МекициДа, ако бързаш! Но по тази рецепта си помагаш за следващия ден!
- Анонимендобави коментар към: Кухи содени питкипреди 7 годиниКухи содени питки17.05.2016Содена питкаИ аз ги правя така, но ги знам под името БУХТИ!
- Анонимендобави коментар към: Мекичкипреди 7 годиниМекички29.02.2016МекициТова не са мекици а бухти! Мекици се правят ВИНАГИ с мая, а бухти със сода, може и с бакпулвер!
- Анонимендобави коментар към: Лесни мекици без месенепреди 8 годиниЛесни мекици без месене12.04.2017МекициКак стават пици от гъста каша?
- Анонименси добави аватар. Добави и ти!преди 8 години
- Анонимендобави коментар към: Бабините бухти с 1 яйцепреди 8 годиниБабините бухти с 1 яйце16.01.2017БухтиНапротив! Точно тази рецепта е за бухти! Мекици се правят обикновенно от тесто с мая. Има и други рецепти с бакпулвер или сода. От втасалото тесто се късат парченца колкото орех, не се точи, а се раздърпва с намазнени пръсти като малка питка и тогава се пържи в обилна мазнина. И вашата рецепта с по-течното тесто е за бухти, но е просто друг вариант.
- Анонименпопълни разширения си профилпреди 8 години
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 8 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest