Кака и Батко
Кака и Батко
Новак

Моята Стена

  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави снимка към собствена рецепта: Квас и квасен хлябпреди 9 години, преди 9 години
    • Кака и Батко
      Кака и БаткоТака изглежда от вътре хлябът приготвен по рецептата.
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави снимка към собствена рецепта: Квас и квасен хлябпреди 9 години
    • Кака и Батко
      Кака и БаткоТака изглежда хлябът, който направих снощи (09.02.16). Лекото напукване на коричката се получава винаги след изстиването на хляба, предполагам се дъжи на това, че кората е много тънка, което се вижда на другата снимка.
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави коментар към: Хайверпреди 9 годиниХайверХайвер07.01.2023ХайверДа, може и лимон, но малко повечко (според моя вкус), сол не съм посочил защото хайверът е доста солен, но не е проблем солта да се коригира и по-късно. Умишлено не използвам пасатор или миксер - твърде пастообразно ми идва, но новото ми откритие е, че прекрасно се получава на хлебопекарната машина, ползвам програмата за тесто, но я изключвам преди да започне втасването. Благодаря за коментара!
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави рецептата: Квас и квасен хлябпреди 9 годиниКвас и квасен хлябКвас и квасен хляб06.02.2023Хляб
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави рецептата: Пилешки сармипреди 9 годиниПилешки сармиПилешки сарми09.02.2016Сарми
  • /Кака и БаткоКака и Батконаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 9 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest