Ирина Андреева Jolie
Готвач
Моята стенаРецепти232Снимки642Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
- Ирина Андреева Jolieсготви: Чеснова разядка с орехипреди 9 годиниЧеснова разядка с орехи09.03.2016Разядки
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Каква е разликата според вас между гърне и гювеч?преди 9 годиниВ гърне се готви боб чорба и то на котлон или върху жарта.Ястията за гърнето са течни.В гювеча се готвят ястия във фурна или в пещ.Ако греша ще се радвам да сподели някой каква е разликата.
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Предаване на рецепти от поколение на поколениепреди 9 годиниНай-любима и запомняща се е рецептата на баба ми за яхния с ребра,боб и картофи С нея дори спечелих един конкурс за бабина рецепта по оценка на журито
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Подсладител или захар?преди 9 годиниИзползвам си захар,даже бяла най-често
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: За 8-ми март на ресторант или вкъщи?преди 9 годиниВкъщи Салатка,пилешки мръвчици на скара...след работен ден до 20:00 е така
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Приготвяте ли ястия с коприва?преди 9 годиниАз я правя на каша с яйца и сирене
- Ирина Андреева Jolieдобави коментар към: Бананово мляко - новата алтернатива на млякотопреди 9 години, преди 9 годиниБананово мляко - новата алтернатива на млякото06.03.2016Това си е бананово смути :) Аз добавям и други плодове обаче към така приготвеното.
- Ирина Андреева Jolieсготви: Запечено мляко с оризпреди 9 години, преди 9 годиниЗапечено мляко с ориз21.02.2023Сутляш
- Ирина Андреева Jolieдобави отговор към форумната тема: Какви ястия готвите за мразещите лук и чесън?преди 9 годиниВсички ядем лук и чесъм у дома.Без тях ястията нямат вкус,незнам как хората ги ядът без лук особено.
- Ирина Андреева Jolieдобави коментар към: Пърленки със сирене и зехтинпреди 9 годиниПърленки със сирене и зехтин20.11.2021ПърленкиСодата и яйцето се слагат към сместа за тестото :)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest