Илияна Димова
Гуру
Моята стенаРецепти1273Снимки3565Статии41СъветиКоментари667Форумни теми45Постове във форума666За менИзпрати съобщениеточки27527
- Илияна Димоваполучи точки за многократно използвана рецепта: Вкусен веган тиквен крем с канелапреди 1 годинаВкусен веган тиквен крем с канела22.08.2023Тиква
- Илияна Димовагласува за: Айс кафе с канелапреди 1 годинаАйс кафе с канела05.08.2023Кафе
- Илияна Димовасготви: Айс кафе с канелапреди 1 годинаАйс кафе с канела05.08.2023Кафе
- Илияна Димовадобави в любими: Айс кафе с канелапреди 1 годинаАйс кафе с канела05.08.2023Кафе
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 годинаЗдравейте,
от днес имаме нови тематични седмици (24.07 - 6.08) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- доматени супи;
- ризото с морски дарове;
- ризото с риба;
- разядки с патладжан;
- предястия с патладжан;
- кекс с тиквички;
- хляб с оризово брашно;
- сладкиши със сливи;
- пай със сливи;
- десерти с къпини;
- сладко за диабетици;
- десерти за диабетици;
- сорбе;
- италиански домашен сладолед;
- карамелен сладолед;
- мелби;
- студен чай;
- безалкохолни коктейли;
- айс-кафета;
Всяка тематична рецепта ще ви носи цели 30 точки!
Зададените рецепти през това време ще ви носят 35 точки!
поздрави
Gotvach.bg - Илияна Димовагласува за: Домашна пърленка с чубрицапреди 1 годинаДомашна пърленка с чубрица30.07.2023Пърленки
- Илияна Димовасготви: Домашна пърленка с чубрицапреди 1 годинаДомашна пърленка с чубрица30.07.2023Пърленки
- Илияна Димовадобави в любими: Домашна пърленка с чубрицапреди 1 годинаДомашна пърленка с чубрица30.07.2023Пърленки
- Илияна Димовагласува за: Комбинирана салата с пилешкопреди 1 годинаКомбинирана салата с пилешко19.06.2023Пилешки бутчета
- Илияна Димовасготви: Комбинирана салата с пилешкопреди 1 годинаКомбинирана салата с пилешко19.06.2023Пилешки бутчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
снимката е вече задължителна, всеки има телефон и може да снима какво е приготвил. Относно кулинарната стойност, ако добавите рецепта за пържени картофи или филия намазана с лютеница, също няма как да бъде одобрена. Все пак една рецепта трябва да научи този, който я чете, на нещо, т.е. да има някаква реална стойност.Харесва ми1