Ивелина
![Ивелина](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20160203_020203_22650.webp)
Чирак
Моята стенаРецепти20СтатииСъветиКоментари48Форумни теми15Постове във форума269За менИзпрати съобщениеточки755
Ивелинадобави отговор към форумната тема: Сервиране и отсервиранепреди 9 години Използвам хартиени салфетки и поднасям на ръка. Ако има много хора-тогава с табла.
Ивелинадобави отговор към форумната тема: Как да печем във фурнатапреди 9 години Има значение и от фурната също така. И аз пека на предварително загрята фурна.
Ивелинадобави отговор към форумната тема: Приготвяте ли домашни сиропи и нектари?преди 9 години По принцип компот или нектар. Също така и със сокоизтисквачката.
Ивелинадобави отговор към форумната тема: Шприц или пош?преди 9 години шприц
Ивелинадобави отговор към форумната тема: Приготвяте ли рецепти от кулинарни предаванияпреди 9 години Честно казано много рядко, защото нямам голямо доверие а и съм пробвала, но все нещо не се получава както трябва...
Ивелинадобави отговор към форумната тема: Домашно замесена или купешка кайма предпочитате?преди 9 години Домашно замесена с подправки по вкус.
Ивелинадобави отговор към форумната тема: Как приготвяте мусаката - с пържени картофи или сурови?преди 9 години Аз запържвам продуктите, а след това добавям и суровите картофи, които са нарязани, като запържвам леко и тях и тогава слагам да пека.
Ивелинадобави отговор към форумната тема: Тънкостите при печене на катми?преди 9 години Маже се на всяка и сача трябва хубаво да я загрят.
Ивелинадобави отговор към форумната тема: Как се прави домашна боза?преди 9 години И аз знам, че се прави с препечено брашно...
Ивелинадобави отговор към форумната тема: Пълнен картофпреди 9 години И аз ги харесвам срязани, издълбани и напълнени със салатка. Стават чудни!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest