Ивелина
Чирак
Моята стенаРецепти20Снимки29СтатииСъветиКоментари48Форумни теми15Постове във форума269За менИзпрати съобщениеточки755
Хаванче или преса за чесън да ползвам?
Почти винаги с хаванче...
Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?
Идеята е много добра и не съм пробвала, но ще опитам.
Шоколад с мента - класика или отживелица?
Аз много рядко го консумирам...Предпочитам натурален.
За какво помагат Маковите семена...
И аз не съм ги използвала много...
Кажете си мнението за Кокосовото олио?
Знам, че е хубаво, но не съм използвала!
Колко често ходите на ресторант?
Преди много, много често, а сега рядко... Най-много веднъж в месеца, дори няма и толкова.
Проблеми и липсващи функции за мобилната версия на сайта.
Аз също имам проблеми и затруднения...както и не ми се качват снимките на рецептите...
Как най-често приготвяте пилешки флейки?
И аз ги обожавам с чеснов сос.
Храни - Унищожители на калории
цитруси и пикантни храни-и аз съм чувала за тях
Правили ли сте захарно тесто ? Напишете рецепта
Все се каня и все не се пробвам да го направя...
Ананасът като лекарство
Обожавам го. Това е любимият ми плод честно казано.
Кажете интересни начини за приготвяне на шаран
Аз също го предпочитам пържен, защото наистина във фурната, направен с плънка има вкус на варен...
Спазвате ли пости?
Аз не, макар че бих пробвала и имам желание.
Приготвяте ли домашни ликьори?
Много рядко сме приготвяли вкъщи.
Приготвяте ли повече и различни гозби, откакто участвате в конкурса?
Аз готвя за удоволствие, а не за конкурса. Но пък защо да не снимам и да качвам...
Подправката НИГЕЛА
За първи път я чувам.
Подправката НИГЕЛА
За първи път я чувам.
Подправката НИГЕЛА
За първи път я чувам.