Renkata
Чирак
Моята стенаРецепти41Снимки80Статии3СъветиКоментари60Форумни теми3Постове във форума112За менИзпрати съобщениеточки1156
- Renkataсготви: Класическа свинска кавърмапреди 9 годиниКласическа свинска кавърма13.02.2016Кавърма
- Renkataсготви: Домашни пилешки дробчета с лукпреди 9 годиниДомашни пилешки дробчета с лук05.12.2021Пилешки дробчета
- Renkataдобави снимка към: Домашни пилешки дробчета с лукпреди 9 години
- Renkataдобави отговор към форумната тема: За предаването Мама готви най - добрепреди 9 годиниИнтересно звучи! То скоро една приятелка се базикаше с мен и ми вика що не се пробвате, хаха
- Renkataдобави отговор към форумната тема: Кулинарията - хоби или задължние?преди 9 годиниХоби разбира се! Има моменти когато ме домързява, но винаги се намира начин.
- Renkataсготви: Гювечета по нашенскипреди 9 годиниГювечета по нашенски12.02.2016Гювечета
- Renkataдобави отговор към форумната тема: Купувате ли снаксове и чипсове?преди 9 години, преди 9 годиниНе!
- Renkataдобави отговор към форумната тема: За какво може да се използва стар хляб ?преди 9 години, преди 9 годиниголям сандвич
- Renkataдобави отговор към форумната тема: Кой вид лук за кои храни е най-подходящ?преди 9 годиниВодния лук червения/белия е подходящ за салатки, както и пресния лук той върви и на някои ястия. Арпаджика е повече за кавърма, защото той много не се топи като водния.
- Renkataдобави отговор към форумната тема: Кой продукт с коя подправка си отива?преди 9 годиниМагданоз почти на всичко отива, а чубрицата си е универсална подправка!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest