Краси
Новак
Моята стенаРецепти23Снимки49СтатииСъветиКоментари12Форумни теми1Постове във форума20За менИзпрати съобщениеточки356
- Красидобави рецепта със снимка: Празнична торта Куполпреди 8 годиниПразнична торта Купол12.02.2016Сиропирани Сладкиши
- Красидобави рецепта със снимка: Свински печен дроб на грил тиганпреди 8 годиниСвински печен дроб на грил тиган12.02.2016Свинско месо
- Красидобави рецепта със снимка: Понички Бисмаркпреди 8 годиниПонички Бисмарк12.02.2016Понички
- Красидобави отговор към форумната тема: Дали е вредна маята за хляб?преди 8 годиниМоже да се купи квас от хлебопекарна.След което след месене винаги оставяте 1-2 с.л. и си го захранвате.Квас се прави от ръжено,пълнозърнесто,нахутено брашно.Примерно в стъклен буркан добавяте чиста изворна или филтрирана вода около 100 мл. и брашно около 100 гр. до получавени на консистенция между кексово и палачинково тесто.След първият ден не се случва нищо.но от вторият дене започва да се активира.Така се захранва 4-5 дни,като се бърка с дървена или пластмасова лъжица.Буркана отгоре е покрит с марля или на капачката се пробиват няколко дупки.След като се активира вече е готов да се меси.На 500 гр. брашно около 100 мл. готов квас.Квасът се съхранява в хладилник.
- Красидобави коментар към: Домашен хляб с квас от нахутпреди 8 години, преди 8 годиниДомашен хляб с квас от нахут05.02.2016ХлябМоже да се купи квас от хлебопекарна.След което след месене винаги оставяте 1-2 с.л. и си го захранвате.Квас се прави от ръжено,пълнозърнесто,нахутено брашно.Примерно в стъклен буркан добавяте чиста изворна или филтрирана вода около 100 мл. и брашно около 100 гр. до получавени на консистенция между кексово и палачинково тесто.След първият ден не се случва нищо.но от вторият дене започва да се активира.Така се захранва 4-5 дни,като се бърка с дървена или пластмасова лъжица.Буркана отгоре е покрит с марля или на капачката се пробиват няколко дупки.След като се активира вече е готов да се меси.На 500 гр. брашно около 100 мл. готов квас.Квасът се съхранява в хладилник.
- Красидобави коментар към: Фунийки с кокосови стърготинипреди 8 годиниФунийки с кокосови стърготини05.02.2016ФунийкиБлагодаря :) Любими са на цялото смейство и приятели :)
- Красисготви: Ориз с мляко на фурна по турски - Сутляшпреди 8 годиниОриз с мляко на фурна по турски - Сутляш21.01.2012Сутляш
- Красидобави рецепта със снимка: Фунийки с кокосови стърготинипреди 8 годиниФунийки с кокосови стърготини05.02.2016Фунийки
- Красидобави отговор към форумната тема: За или против приемането на течности по време на хранене?преди 8 годиниСутрин задължително след събуждане изпивам 2 големи ч.топла вода с лъжица мед и лъжица натурален ябълков оцет или сок от 1/2 лимон :wink: През другото време 30 мин. преди основното ядене и 1.5-2 ч. след това.Превърна се в навик Има едно правило 30 мг.вода на кг.телесно тегло. Клетките в тялото имат нужда от вода,но малко хора го осъзнават
"Ти не си болен, а просто си жаден"
Д-р Ф. Батманжелидж
Автор на „Тялото жадува за вода" - Красидобави отговор към форумната тема: Вредна ли е солта?преди 8 годиниГрешка Постът да се изтрие -
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest