Наталия Петрова
Готвач
- Наталия Петроваполучи точки за многократно използвана рецепта: Пържено свинско с лукпреди 3 годиниПържено свинско с лук27.09.2021Пържено свинско
- Наталия Петроваполучи точки за многократно използвана рецепта: Традиционен постен пататникпреди 3 годиниТрадиционен постен пататник06.07.2021Пататник
- Наталия Петроваполучи точки за многократно използвана рецепта: Стерилизиран зелен фасул в бурканипреди 4 годиниСтерилизиран зелен фасул в буркани09.02.2021Буркани
- Наталия Петроваполучи точки за многократно използвана рецепта: Любимите бухтички с кисело мляко и 1 яйцепреди 4 годиниЛюбимите бухтички с кисело мляко и 1 яйце29.12.2020Бухти
- Наталия Петроваполучи точки за многократно използвана рецепта: Телешко в буркани за зиматапреди 4 годиниТелешко в буркани за зимата07.12.2020Буркани
- Наталия Петровадобави снимка към собствена рецепта: Сушено телешко месо (Лесна рецепта)преди 4 години
- Наталия Петровапубликува в кулинарната мрежапреди 4 годиниЗдравейте, група! Имам нужда от помощ. Трябва да направя тази питка (снимката на профила ми), така, че да е подходяща за изложба. Няма да се яде! С какво мога да я намажа отгоре за да не изпаднат декорациите и да не се овлажни самата питка?
- Наталия Петровадобави коментар към: Кубчета доматено пюрепреди 4 годиниКубчета доматено пюре08.01.2023Доматен сосЗдавейте, за да се получи вакум и да се пълни лесно, слагам пюрето в бутилка от минерална вода от тези, който се водят спортни, приставката или както там се казва е много удобна, защото се получава като фуния. Като сложа пликчето върху отвора на бутилката стискам с една ръка да несе разтече и с другата стискам бутилката и става за секунди.
- Наталия Петровадобави снимка към собствена рецепта: Икономичен кекс със сусампреди 5 години
- Наталия Петровадобави снимка към собствена рецепта: Икономичен кекс със сусампреди 5 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest