Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Начинаещ кулинар в Gotvach.bg
Начинаещ кулинар
Новак
Моята стенаРецепти2Снимки7СтатииСъветиКоментари7Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки55
- Начинаещ кулинардобави снимка към: Сач с пилешко и свинскопреди 9 години, преди 9 години
- AdminКрасота!Харесва миОтговор1
- Начинаещ кулинардобави рецепта със снимка: Сач с бекон, пилешко месо и зеленчуципреди 9 годиниСач с бекон, пилешко месо и зеленчуци24.02.2016Сачове
- Начинаещ кулинардобави коментар към: Туршия от хрупкави люти чушлетапреди 9 годиниТуршия от хрупкави люти чушлета26.02.2016БурканиЗаповядай на гости и ще те почерпим. :)
- Начинаещ кулинардобави коментар към: Туршия от хрупкави люти чушлетапреди 9 годиниТуршия от хрупкави люти чушлета26.02.2016БурканиНие си направихме 4 вида /снимката/ общо 5кг. Почти не останаха :)
- Начинаещ кулинарсготви: Туршия от хрупкави люти чушлетапреди 9 годиниТуршия от хрупкави люти чушлета26.02.2016Буркани
- Начинаещ кулинардобави рецепта със снимка: Туршия от хрупкави люти чушлетапреди 9 годиниТуршия от хрупкави люти чушлета26.02.2016Буркани
- Начинаещ кулинарсготви: Сач с бекон, пилешко месо и зеленчуципреди 9 годиниСач с бекон, пилешко месо и зеленчуци24.02.2016Сачове
- Начинаещ кулинардобави коментар към: Сач с бекон, пилешко месо и зеленчуципреди 9 години, преди 9 годиниСач с бекон, пилешко месо и зеленчуци24.02.2016СачовеСлагам само една и ястието се получава много леко пикантно с приятен пикантен вкус. Ако не Ви понася не я слагайте, но мога да ви уверя, че в лютите чушки се съдържа по-голяма концентрация на витамин С от лимона даже. Яжте люти чушки и няма да се разболявате зимата. Наздраве.
- Начинаещ кулинардобави коментар към: Сач с бекон, пилешко месо и зеленчуципреди 9 годиниСач с бекон, пилешко месо и зеленчуци24.02.2016СачовеПробвай я. Събрах очите на приятелите си. Голяма вкуснотия става, като можете да добавяте и други по ваше желание зеленчуци. Правил съм я и с дивечово месо, стана прекрасно, но топлинната обработка на месото изисква повече време и при това положение лука и чесъна ще трябва да се сложат в края на процеса.
- Начинаещ кулинардобави коментар към: Тънкости при приготвянето на пърленкипреди 9 годиниТънкости при приготвянето на пърленки06.03.2013КулинарияЩе се пробва на сача.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest