Моята Стена

  • /VeselinaVeselinaсготви: Скрито руло Стефанипреди 4 месецаСкрито руло СтефаниСкрито руло Стефани29.05.2022Солено Руло
  • /VeselinaVeselinaсготви: Празнично предястие с яйцапреди 4 месецаПразнично предястие с яйцаПразнично предястие с яйца29.12.2023Пълнени Яйца
  • /VeselinaVeselinaсготви: Ретро сладки с млечен кремпреди 4 месецаРетро сладки с млечен кремРетро сладки с млечен крем30.12.2023Слепени Сладки
  • /VeselinaVeselinaсготви: Бъркана Содена Питкапреди 4 месецаБъркана Содена ПиткаБъркана Содена Питка07.03.2018Содена Питка
  • /VeselinaVeselinaдобави отговор към форумната тема: Активиране на мая?преди 4 месецаКупувам кубче мая.Активирам даденото количество според рецептата в топла вада или прясно мляко, 3 с.л брашно, захар.Завивам с кърпа за 15 мин. да бухне на топло да се активира. Става гъста и прави балончета.
  • /VeselinaVeselinaдобави отговор към форумната тема: Кои са хубави кори за баница?преди 4 месецаЗа мен лично Одринските са хубави за вита баница с каша и сирене вътре. Купувам Родна стряха от Лидл 14 кори са вътре 400 гр. и правя баклава с тях и щрудел с ябълки или тиква. Турски кори триъгълни има много видове в малките и големи магазини - купувам ги за малки банички с пълнеж от каша и сирене вътре. Като има на промоция Фамилия 2 пакета в една опаковка най добре.
  • /VeselinaVeselinaдобави отговор към форумната тема: В какви ястия използвате соев соспреди 4 месецаКато овкусявам понякога пилешки хапки слагам вместо сол соев сос. Добавям червен пипер и черен пипер. Обърквам ги, оставям за кратко да си поемат вкуса. Панирам с яйце и галета и пържа.
  • /VeselinaVeselinaдобави отговор към форумната тема: Как приготвяте шарената сол?преди 4 месецаПравя я от сол- купен, домашен червен пипер от смелени сухи чушки и пипер, домашна суха ронена чубрица без клечките, самардала домашна сушена и смелена после. Смесвам всичко.
  • /VeselinaVeselinaдобави отговор към форумната тема: Как да направим пилешките си хапки по-хрупкавипреди 4 месецаСъс сух хляб който ви остава, нарежете, изпечете във фурната. След това го смелете на едро. Приберете в кутия на сухо място. Става за паниране на хапки и за кюфтета също.
  • /VeselinaVeselinaдобави коментар към: Бъркана Содена Питкапреди 4 месецаБъркана Содена ПиткаБъркана Содена Питка07.03.2018Содена ПиткаНаправих питката според рецептата. На мен не ми се получи. Стана клетава вътре и не бухна, ниска стана. Според мен това количество кисело мляко е много може би. Даже пресях и брашното, за да стане по-хубава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest