Геновева
Готвач
- Геновевадобави предварително ЗАДАДЕНА рецепта СЪС снимка: Задушен заек на фурна със соспреди 4 годиниЗадушен заек на фурна със сос01.06.2020Задушен заек
- Геновевасготви: Печени пресни картофки в соев соспреди 4 годиниПечени пресни картофки в соев сос29.05.2020Печени картофи
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 4 годиниСкъпи Кулинари,
от днес 30.05 до 14.06 ще имаме нови тематични седмици и те ще бъдат тематична за следните видове рецепти:
- Салати с Патладжан
- Джолан Чорба
- Рибена Чорба
- Сирене по Шопски
- Кростини
- Овчарски Пай
- Ястия с броколи
- Десерти и сладкиши с череши
- Зелен Фасул на Фурна
- Свинско с Ориз
- Пиле с Гъби
- Постен Грах
- Домашен ванилов сладолед
- Ягодов Сладолед
- Кремки
- Брауни
- Торта Рафаело
- Торта Сахер
Всяка тематична рецепта носи 23 точки. В момента имаме и много зададени рецепти, всяка такава рецепта със снимка продължава да ви носи 28 точки.
поздрави и успех на всички,
Готвач.бг- Илиана ПървановаПривет! ,,Веган брауни с цвекло" е тематична, нали? Бихте ли добавили точките! Благодаря! Чуден ден за Всички!Харесва миОтговор1
- Марияна Петрова ИвановаДобър ден! Галета с череши не спада ли към тематичните? Благодаря и хубав ден!Харесва миОтговор1
- Кристина БоневаЗдравейте. Дали може да ми отправите втората снимка на рецептата "Разядка от нахут, тахан и чесън"? Благодаря. https://recepti.gotvach.bg/r-128617-%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D1%8F%D0%B4%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D1%82_%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%83%D1%82,_%D1%82%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%BD_%D0%B8_%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%8A%D0%BD?p=1Харесва миОтговор
- Всички коментари
- Геновевасготви: Най-мързеливите сиренкипреди 5 годиниНай-мързеливите сиренки26.05.2020Сиренки
- Геновевасготви: Моя вариант за бързи пърленкипреди 5 годиниМоя вариант за бързи пърленки25.05.2020Пърленки
- Геновевадобави коментар към: Класически пърленки със самардалапреди 5 годиниКласически пърленки със самардала25.05.2020ПърленкиВкусотия...
- Геновевасготви: Класически пърленки със самардалапреди 5 годиниКласически пърленки със самардала25.05.2020Пърленки
- Геновевасготви: Паниран кашкавал на тефлонов тиганпреди 5 годиниПаниран кашкавал на тефлонов тиган15.05.2020Паниран кашкавал
- Геновевасготви: Печено агнешко месо за Гергьовденпреди 5 годиниПечено агнешко месо за Гергьовден07.05.2020Печено агнешко
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 5 годиниСкъпи Кулинари,
тъй като като имаме много зададени рецепти, за периода от 5 до 10 май няма да имаме тематична седмица. За сметка на това, всяка зададена рецепта през периода ще ви носи цели 33 точки.
На 6-ти Май тематични ще бъдат единствено рецептите за агнешко месо.
Всички зададени рецепти лесно се намират в нета и могат да бъдат приготвени. За да има разнообразие, сме вкарали доста заглавия, а и доста нови ще има в следващите дни.
поздрави,
Готвач.бг- ВИЛИ-Виолета МатеваПривет имам рецепта от 8 май Панирани пилешки късчета- още не е пусната ,да не е забравена Само напомням :)Харесва миОтговор
- Илиана ПървановаПривет! В заглавието на одобрената зададена рецепта ,,Спа с картофи, моркови и ориз" бихте ли преобразували ,,Спа" в ,,Супа". Благодаря!Харесва миОтговор1
- Илиана ПървановаПривет! Открих един малък детайл в една от рецептите ми - ,,Качамак с печени билкови картофки” – вместо наклонена черта съм изписала тире и поради тази чертичка картофките ще бъдат свръх солени. Бихте ли редактирали хималайската сол в продуктите за билковите картофки – от 2-3 ч.л. - на 2/3 ч.л.! Благодаря! Прекрасен ден за целия екип!Харесва миОтговор1
- Всички коментари
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest