Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
- Анонимендобави коментар към: Редовната консумация на паста - всички ползи и вредипреди 9 месеца Редовната консумация на паста - всички ползи и вреди17.03.2020КулинарияПастата не трябва да е кехлибарена или жълта на цвят ,а точно обратното.Трябва да бъде бледо жълта това означава ,че е сушена бавно и всички хранителни вещества са в нея.Масовата евтина паста е жълта и сушена на висока температура с цел бързо производство и целият полезен състав унищожен.
- Анонименгласува за: Редовната консумация на паста - всички ползи и вредипреди 9 месеца Редовната консумация на паста - всички ползи и вреди17.03.2020Кое за какво е полезно
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 6 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest