Потребител#246822
Новак
Моята стенаРецепти12Снимки34СтатииСъветиКоментари3Форумни теми1Постове във форума2За менИзпрати съобщениеточки277
- Потребител#246822сготви: Свински дроб с карамелизиран лукпреди 5 годиниСвински дроб с карамелизиран лук19.03.2020Черен Дроб
- Потребител#246822добави отговор към форумната тема: Как да поправя вкуса на гранясала маспреди 5 годиниТези хитринки вършат работа,но преди да се ползва за други цели,ако не бях я смесила с маслото и яйцата ябълката и хляба щяха да свършат работа според мен.
- Потребител#246822добави отговор към форумната тема: Как да поправя вкуса на гранясала маспреди 5 годиниПробвах с много силно препечена филия,но си остана лек дъх и я изхвърлих
- Потребител#246822сготви: Козунак с локумпреди 5 годиниКозунак с локум30.04.2016Козунак
- Потребител#246822гласува за: Традиционен арабски хумуспреди 5 годиниТрадиционен арабски хумус15.03.2020Хумус
- Потребител#246822сготви: Традиционен арабски хумуспреди 5 годиниТрадиционен арабски хумус15.03.2020Хумус
- Потребител#246822сготви: Нахут с ориз по манастирскипреди 5 годиниНахут с ориз по манастирски18.03.2013Нахут
- Потребител#246822добави форумната тема: Как да поправя вкуса на гранясала маспреди 5 годиниЗдравейте!
Имам нужда от спешна помощ започнах да правя любимите си маслени сладки, но след като разбърках маста с захарта усетих неприятен мириз моля за съвети как да премахна натрапчивия аромат и вкус?
Не ми се хвърля сместа тъй като сложих и доста масло - Потребител#246822добави коментар към: Пухкавелки със сиренепреди 5 годиниПухкавелки със сирене19.03.2020СиренкиДа определено са много,много вкусни БЛАГОДАРЯ за рецептата.
- Потребител#246822добави рецепта със снимка: Бърз пататникпреди 5 годиниБърз пататник21.03.2020Пататник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest