Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Bistra Savova в Gotvach.bg
Bistra Savova
Новак
Моята стенаРецепти4СнимкиСтатииСъветиКоментариФорумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки69
- Bistra Savovaдобави КРАТКА рецепта СЪС снимка: Коктейл Пенливо шампанскопреди 5 годиниКоктейл Пенливо шампанско10.03.2020Коктейли
- Bistra Savovaгласува за: Бананови бисквитени топчетапреди 5 годиниБананови бисквитени топчета10.01.2017Бонбони
- Bistra Savovaдобави рецепта със снимка: Бананови топчетапреди 5 годиниБананови топчета06.03.2020Бонбони
- Bistra Savovaдобави рецепта със снимка: Пастет по италианскипреди 5 годиниПастет по италиански24.02.2020Пастет
- Bistra Savovaгласува за: Гръцки сладкиш с локум и боровинкипреди 5 годиниГръцки сладкиш с локум и боровинки13.02.2020Плодови сладкиши
- Bistra Savovaсготви: Гръцки сладкиш с локум и боровинкипреди 5 годиниГръцки сладкиш с локум и боровинки13.02.2020Плодови сладкиши
- Bistra Savovaдобави рецепта със снимка: Гръцки сладкиш с локум и боровинкипреди 5 годиниГръцки сладкиш с локум и боровинки13.02.2020Плодови сладкиши
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 5 годиниСкъпи Кулинари,
време е за новата ни тематична седмица (10.02 - 16.02), и тя ще бъде тематична за всички рецепти за Свети Валентин и Трифон Зарезан, това включва:
- празнични салати (без стандартните)
- празнични предястия
- печено пиле или кокошка
- сладкиши и десерти
- романтична вечеря
... и каквото друго се сетите.
Всяка тематична рецепта ще ви носи цели 30 точки.
Имайте предвид, че тъй като става въпрос за празнична трапеза, рецептите трябва да са изпипани. Тривиални рецепти като рецепта за салата с домати и краставици няма да бъдат приемани и оценявани като тематични. Тематични ще бъдат само рецептите, които бихме сложили на празничната трапеза. Това означава, че и снимките трябва да са с добро качество. Преценката е изцяло на редакторките на сайта.
В женския ни сайт Ezine.bg тематиката е същата.
поздрави,
Готвач.бг- ВИЛИ-Виолета МатеваПривет и аз да попитам защо във всички рецепти или поне тези които аз отварям вместо олио вече изписвате НOSSO ???Харесва миОтговор
- ИивинкаЗдравей те, искам да попитам, как едни и същи снимки се използват за козуначени мъфини от двама различни потребителя. Не иска да се заяждам с никого, но просто ми направи впечатление,за това реших да попитам.Харесва миОтговор1
- ИивинкаБлагодаря ви!Харесва ми
- AdminРедакторките решават кога да използват дадена снимка повторно и кога не.Харесва ми1
- ВИЛИ-Виолета МатеваЧестит Свети Валентин и Трифон зарезан !Честит празник на всички празнуващи !Пожелаваме ви много здраве,щастие,късмет ,сбъднати мечти и вълшебни мигове с любимите хора - НАЗДРАВЕ КУЛИНАРИ !Харесва миОтговор11
- Теодора МещероваБлагодаря, Вили. Да си жива и здрава и тиХаресва ми2
- Всички коментари
- Bistra Savovaпопълни профила сипреди 5 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest