При Бай Генчо

Новак
Моята стенаРецепти1СтатииСъветиКоментари1Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки67
При Бай Генчосготви: Лютеница с праз и яйца на фурнапреди 5 години
Лютеница с праз и яйца на фурна30.11.2016Запеканки
При Бай Генчосготви: Бабината Рибена Яхнияпреди 5 години
Бабината Рибена Яхния24.07.2018Яхнии
При Бай Генчосготви: Селска пилешка кашапреди 5 години
Селска пилешка каша22.03.2023Каши
При Бай Генчодобави снимка към: Овнешко по балканджийскипреди 5 години
При Бай Генчодобави снимка към: Овнешко по балканджийскипреди 5 години
При Бай Генчодобави в любими: Агнешка супа без месопреди 5 години
Агнешка супа без месо04.05.2016Агнешка супа
При Бай Генчосготви: Агнешка супа без месопреди 5 години
Агнешка супа без месо04.05.2016Агнешка супа
При Бай Генчоси добави аватар. Добави и ти!преди 5 години
При Бай Генчодобави коментар към: Овнешко по балканджийскипреди 5 години
Овнешко по балканджийски07.08.2016ОвнешкоВ рецептата без да исках добавих и босилек 3 щипки и 1 чаена лъжичка червен пипер. Два пъти долях вода, а накрая сложих почти 2 литра вода, след като месото го обърнах да се препече хубаво от двете страни. Във водата добавих допълнително 1 равна супена лъжица сол. Освен хубавото печено агнешко (общо 3 часа във фурната) се получи и отличен агнешки бульон.
При Бай Генчодобави снимка към: Овнешко по балканджийскипреди 5 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest