Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари3Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки6
- Анонимендобави коментар към: Приготвяне на кисело зеле: Тънкости и хитринкипреди 3 годиниПриготвяне на кисело зеле: Тънкости и хитринки05.11.2017КулинарияЗдравейте! Имам въпрос: моето зеле е наполовина станало, държа го на 5 градуса температура и го претакам сравнително редовно. От няколко дни и сока, и зелето са започнали да горчат. Какво да направя? Поздрави
- Анонимендобави коментар към: Как се приготвя кисело зеле в бидонпреди 3 годиниКак се приготвя кисело зеле в бидон22.12.2011КулинарияЗдравейте! Имам въпрос: моето зеле е наполовина станало, държа го на 5 градуса температура и го претакам сравнително редовно. От няколко дни и сока, и зелето са започнали да горчат. Какво да направя? Поздрави
- Анонимендобави коментар към: Кисело зеле в бидонпреди 3 годиниКисело зеле в бидон05.12.2017Кисело ЗелеЗдравейте! Имам въпрос: моето зеле е наполовина станало, държа го на 5 градуса температура и го претакам сравнително редовно. От няколко дни и сока, и зелето са започнали да горчат. Какво да направя? Поздрави
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 3 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest