Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
![Анонимен](https://gotvach.bg/files/avatars/avatar.png)
Новак
Анонимендобави коментар към: Приготвяне на кисело зеле: Тънкости и хитринкипреди 4 години
Приготвяне на кисело зеле: Тънкости и хитринки05.11.2017КулинарияЗдравейте! Имам въпрос: моето зеле е наполовина станало, държа го на 5 градуса температура и го претакам сравнително редовно. От няколко дни и сока, и зелето са започнали да горчат. Какво да направя? Поздрави
Анонимендобави коментар към: Как се приготвя кисело зеле в бидонпреди 4 години
Как се приготвя кисело зеле в бидон22.12.2011КулинарияЗдравейте! Имам въпрос: моето зеле е наполовина станало, държа го на 5 градуса температура и го претакам сравнително редовно. От няколко дни и сока, и зелето са започнали да горчат. Какво да направя? Поздрави
Анонимендобави коментар към: Кисело зеле в бидонпреди 4 години
Кисело зеле в бидон05.12.2017Кисело ЗелеЗдравейте! Имам въпрос: моето зеле е наполовина станало, държа го на 5 градуса температура и го претакам сравнително редовно. От няколко дни и сока, и зелето са започнали да горчат. Какво да направя? Поздрави
Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 4 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest