Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен

Новак
Анонимендобави коментар към: Английски ябълков пайпреди 8 години, преди 8 години
Английски ябълков пай15.05.2013ПайАз живея в Англия от 1987 г и искам да допълня: Ябълките трябва да се кисели. В Англия се използват ябълки от сорта Брамлей - доста са кисели и ги ползват за готвене и сладкиши. Към ябълките се прибавя и захар. След това се добавя нишестето размито в малко вода. В оригината рецепта от края на 19 век тестото се прави с говежда мазнина ,shredded suet, която се намира около бъбреците на животното, а по-късно започват да използват краве масло иили маргарин . След замесване тестото се оставя в хладилника за около 1 час, след което е готово за употреба. МАЛКИ ТАЙНИ – поръсете ябълките с канела за по- ароматен пълнеж
Анонимендобави коментар към: Лесен солен английски кекспреди 9 години
Лесен солен английски кекс22.11.2021Солен кексЖивея в Англия от 1987г и за Ваша информация англичаните не ползват кисело нляко в направата на кексове, било то сладки или солени. Това е измислица, която заблуждава читателя.Ако някой иска да се пише интересен то това е друга работа. А рецептата е чисто и просто нашия тутманик - вариация с колба и кашкавал Аз я правя много често на внуците си тук в Англия
Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 9 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest