5 Звезди
- 2 Анонимни
4 Звезди
- 1 Анонимен
3 Звезди
- 1 Анонимен
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
Защо жените не стават суши-майстори
Полезни съвети за готвене на риба
Меню за вегани
Суши – полза и вреда
Истинският сос Болонезе се прави с прясно мляко
Светлината унищожава бирата
Най-известните видове суши
Карвингът превръща храната в изкуство
Борово клонче и сода освежават хладилника
Закусвай бекон, за да топиш мазнини!
Хърватия лудна по макарони с...червеи
Пай с месо за 1000 лири парчето