Gotvach.bg»Статии»Замразяване на патладжани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Замразяване на патладжани

Търсиш информация за Замразяване на патладжани? Разгледай последните ни публикации и статии за Замразяване на патладжани.
Как се замразяват зеленчуциКак се замразяват зеленчуци
За замразяване на патладжани ги измийте, нарежете ги на кръгчета и ги поръсете с едра сол. След половин час ги отцедете, измийте и подсушете, поставете в кутии за фризер и замразете....
Ето как да съхраняваме и замразяваме патладжани за зимата!Ето как да съхраняваме и замразяваме патладжани за зимата!
Ето защо е добре да се научите как да ги съхранявате за по-дълго време: Замразяване на патладжани Това е вероятно най-бързият и ефикасен метод за съхраняването на патладжани....
Как се бланшират картофиКак се бланшират картофи
Всички зеленчуци, с изключение на доматите, чушките и патладжаните се бланшират преди замразяване....
Консервиране на гювечКонсервиране на гювеч
Нарежете и доматите, както и патладжаните, на които сте отстранили дръжките. Патладжаните може предварително да поръсите със сол и да изстискате след половин час, за да премахнете горчивината....
Да замразим зеленчуци за гювечДа замразим зеленчуци за гювеч
Ще са ви необходими домати, чушки, патладжани, бамя, зелен фасул, моркови и зелени подправки, например магданоз....
Френски тайни за приготвяне на зимнинаФренски тайни за приготвяне на зимнина
1
Избягвайте да замразявате артишок, цикория, патладжани, маруля, репички и картофи....
Как да съхраняваме пресните зеленчуци - общи правилаКак да съхраняваме пресните зеленчуци - общи правила
Не е препоръчително да се замразяват, поради загубата на вода, която ще съсипе вкуса им и консистенцията на патладжана и тиквичката веднъж размразени, не е качествена; - Доматите също може да се съхраняват в хладилник,...
КамбиКамби
, е по-добре да ги замразявате цели, за да не се наруши нутриентното им съдържание и вкуса им....
Митове за здравословното храненеМитове за здравословното хранене
1
А патладжаните и зеленият фасул изобщо не стават за ядене в сурово състояние. Друг мит е, че пълните хора трябва да гладуват....
Кулинарните традиции в КитайКулинарните традиции в Китай
Вижте някои китайски рецепти: Пълнено пиле по китайски, Салата със спагети и китайско зеле, Китайска салата от патладжани, Китайски подлютен сос, Ребърца по китайски....
Карфиолът - вкусният лек на есентаКарфиолът - вкусният лек на есента
На топло и светло карфиолът не издържа дълго, но замразяване понася добре. При това ценните му качества се запазват. Как да готвите карфиол?...
Витамин B1 - ТиаминВитамин B1 - Тиамин
Дългосрочно замразяване на храни, съдържащи тиамин, също може да доведе до значителни загуби на този витамин. Водещият рисков фактор за дефицит на витамин B1 е алкохолизмът....
Видове флавоноидиВидове флавоноиди
Съдържат се в боровинки, малини, къпини, касис, череши, патладжани, цвекло, червено зеле и някои видове чушки - както люти, така и сладки....
ЦистинЦистин
Продуктът не е предназначен за замразяване. Прием на цистин Допълнителният прием на цистин се предписва на хора, страдащи от недохранване, вегетарианци, вегани, малки деца, бременни жени, недоносени бебета....