събота, 19 април
Белтъчини на закуска за стройна фигура
Кое за какво е полезно

Белтъчини на закуска за стройна фигура

0

Ако искаме да имаме перфектна и стройна фигура, от значение е не само дали закусваме, а и с какво. Закуската, съдържаща около 35 грама протеини, е най-добрата

1

Белтъчини

Белтъчини - Преглед на темите за Белтъчини. Открийте всичко, което търсите за Белтъчини. Разгледайте нашите авторски публикации, идеи и съвети на тема Белтъчини.
 • Белтъчини - Дневен прием на белтъчини и въглехидрати
  Кое за какво е полезно

  Дневен прием на белтъчини и въглехидрати

  01.06.20120

  Белтъчините (протеините) са много важни молекули в клетките ни. Те участват в почти всички клетъчни функции. Всеки протеин в тялото има специфична функция.

 • Белтъчини - Белтъчини, калций и витамин В най-важни за третата възраст
  Кулинарни Съвети

  Белтъчини, калций и витамин В най-важни за третата възраст

  06.11.20111

  С напредването на възрастта се променят нуждите на организма от специфични хранителни вещества. Много е важно в т. нар. есен“ на живота ни да се спазват определени здравословни начини за хранене.

 • Белтъчини - Тайните на правилното хранене
  Кулинарни Съвети

  Тайните на правилното хранене

  14.09.20111

  Хранете се правилно, не изхвърляйте мазнините от менюто си. Наблягайте на белтъчините в пилешкото и пуешкото месо. Без белтъчини кожата, косата и ноктите ви ще пострадат.

 • Белтъчини - Как да не усещаме глад
  Кулинарни Съвети

  Как да не усещаме глад

  20.08.20110

  Изделията от зърнени култури и бадемите контролират чувството на глад. Белтъчините създават усещане за ситост. Соята е полезен доставчик на белтъчини.

 • Белтъчини - Кога да консумираме и избягваме бобовите култури?
  Кулинарни Съвети

  Кога да консумираме и избягваме бобовите култури?

  09.07.20110

  Зеленият фасул например е изключително подходяща храна за диабетици, поради ниските въглехидратни нива. При проблеми със стомашната лигавица обаче е препоръчително да избягвате бобовите култури.

 • Белтъчини - Митове и истини за суши
  Кулинарни Съвети

  Митове и истини за суши

  29.04.20110

  Съществуват много митове за суши и един от тях е, че от суши се напълнява. Морските дарове, от които се приготвя суши, не съдържат мазнини, но ни зареждат с лесноусвоими белтъчини.

 • Белтъчини - Как да ни е вкусно по време на постите
  Кулинарни Съвети

  Как да ни е вкусно по време на постите

  19.03.20110

  Великдендските пости няма да са мъчение за вас, ако наблегнете на бобовите култури, които ще ви заредят с ценни белтъчини и енергия. Наблегнете на лука и го пригответе по нов начин.

 • Белтъчини - Яжте яйца за здраве и красота, съветват специалисти
  Кулинарни Съвети

  Яжте яйца за здраве и красота, съветват специалисти

  15.02.20110

  Яйцата все повече възраждат старата си слава на здравословен продукт. Те съдържат необходимите витамини и минерали, които са от ключово значение за организма.

 • Белтъчини - Защо да хапваме по-често кашкавал?
  Кулинарни Съвети

  Защо да хапваме по-често кашкавал?

  08.02.20111

  Кашкавалът е един от най-вкусните и ценни млечни продукти. Поради голямото съдържание на белтъчини, мазнини и минерални соли той е изключително полезна храна за целия организъм.

Какво другите търсят

Материали и съвети на тема Белтъчини. Готвач.бг се старае да въвежда редовно различни материали за Белтъчини. Имаш предложения или критики към сайта? Пиши ни, ще се радваме да разширим и разнообразим актуалната секция Белтъчини. Готвач.бг - българският портал за кулинарни рецепти, здравословно хранене и Белтъчини. Белтъчини, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.