понеделник, 21 април
Идеи за есенни ястия и специалитети
Какво да сготвя

Идеи за есенни ястия и специалитети

0

Първата есенна гозба, която сме избрали да предложим, си е истинско основно ястие, макар че някои го определят и като предястие. Става дума за пълнени картофи с телешко месо.

1

Ястия

Ястия - Списък на текстовете касаещи Ястия. Открийте това, което ви трябва за Ястия. Разгледайте любимите публикации, идеи и препоръки на тема Ястия.
 • Ястия - Традиционни български ястия на фурнаКакво да сготвя

  Традиционни български ястия на фурна

  29.09.20130

  Мусаката е едно от традиционните български ястия на фурна. Тя се приготвя лесно дори и от хора без кулинарен опит, като всеки път резултатът е повече от добър.

 • Ястия - Как да вложим билки и цветя в ястиятаКулинарни Съвети

  Как да вложим билки и цветя в ястията

  09.05.20130

  Всеки знае, че с ароматни подправки ястията стават много по-вкусни. Ароматът им ще е наистина невероятен, ако добавите билки или дори цветя в тях.

 • Ястия - Как да намалим размера на рецептатаКулинарни Съвети

  Как да намалим размера на рецептата

  16.04.20130

  Това удобно ръководство ще направи всичко по-лесно за вас. Диаграмата е полезна, като, чрез проста математика, позволява адаптирането на голяма рецепта към по-малка.

 • Ястия - Салатата не става чиста с течаща водаКулинарни Съвети

  Салатата не става чиста с течаща вода

  30.03.20131

  За да приготвите вкусни и полезни ястия, трябва да знаете как да почистите зеленчуците, преди да ги обработите. Оставете лука за няколко минути във фризера, ако не искате да ви текат сълзи.

 • Ястия - Идеи за постни зимни ястияКакво да сготвя

  Идеи за постни зимни ястия

  11.02.20131

  Всяко домакинство през зимните месеци набляга на месни ястия. Месото е доста хранително, но е бедно на витамини. Затова е добре през зимните месеци да не се лишавате от вкусни зеленчукови ястия

 • Ястия - Дванадесет ястия за трапезата на Бъдни вечерПразнична Трапеза

  Дванадесет ястия за трапезата на Бъдни вечер

  22.12.20127

  На семейната трапеза за Бъдни вечер трябва да присъстват дванадесет ястия. Броят съответства на месеците в годината, но може да се сложат седем ястия, колкото са дните на седмицата.

 • Ястия - Можем ли да консервираме манджи в бурканиКулинарни Съвети

  Можем ли да консервираме манджи в буркани

  19.11.20120

  Ако сте консервирали някаква манджа и при отварянето забележите, че капачката е изпъкнала, а не хлътнала, трябва да изхвърлите сготвеното – най-вероятно е развалено.

 • Ястия - Китайците първи открили солта, но не я ползватЛюбопитно

  Китайците първи открили солта, но не я ползват

  12.11.20120

  Китайците първи в света са започнали да добиват сол, но не солят ястията си. С нейна помощ те с нейна помощ започнали да консервират продукти.

 • Ястия - Пазете здравето си с подправкиКое за какво е полезно

  Пазете здравето си с подправки

  07.01.20120

  Много от подправките не само придават пикантност на ястието и подобряват вкуса на храната, но са и много полезни за здравето. Вижте срещу какво помагат горчицата, ментата, червеният пипер.

Какво другите търсят

Материали и заръки относно Ястия. Екипът на Готвач.бг се стреми да публикува често различни статии за Ястия. Имаш предложения или критики към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция Ястия. Готвач.бг - българският портал за готварски рецепти, здравословно хранене и Ястия. Ястия, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.