вторник, 16 септември
Към какви ястия да добавяме индийско орехче
Кулинарни Съвети

Към какви ястия да добавяме индийско орехче

0

Силният сладникав вкус на индийското орехче го прави подходяща и предпочитана подправка за редица ястия. В кулинарията най-използвано е ситно настърганото индийско орехче.

1

Ястия

Списък на текстовете касаещи Ястия. Открийте това, което ви трябва. Разгледайте любимите публикации, идеи и препоръки на тема Ястия.
 • Ястия - Шопската салата стана номер 1 в ЕвропаКулинарни Новини

  Шопската салата стана номер 1 в Европа

  26.05.20140

  Окончателните резултати от гласуването за най-предпочитано евроястие показаха, че българската шопска салата е станала най-харесваното европейско ястие.

 • Ястия - Шопската салата е най-предпочитаното евроястиеКулинарни Новини

  Шопската салата е най-предпочитаното евроястие

  16.05.20140

  Шопската салата поведе в класацията за най-предпочитано ястие в Европа. В началото шопската салата се сервира само на клиентите в заведенията на Балкантурист, като се превръща в символ на родната кулинария към края на 70-те години.

 • Ястия - В Япония и Канада се представиха най-луксозните ястияКулинарни Новини

  В Япония и Канада се представиха най-луксозните ястия

  01.05.20140

  Пицарията Stevenston в Ричмънд, Канада представи най-скъпата пица, позната до момента. Луксозното ястие струва 450 долара само за една порция.

 • Ястия - Идеи за есенни ястия и специалитетиКакво да сготвя

  Идеи за есенни ястия и специалитети

  17.11.20130

  Първата есенна гозба, която сме избрали да предложим, си е истинско основно ястие, макар че някои го определят и като предястие. Става дума за пълнени картофи с телешко месо.

 • Ястия - Традиционни български ястия на фурнаКакво да сготвя

  Традиционни български ястия на фурна

  29.09.20130

  Мусаката е едно от традиционните български ястия на фурна. Тя се приготвя лесно дори и от хора без кулинарен опит, като всеки път резултатът е повече от добър.

 • Ястия - Как да вложим билки и цветя в ястиятаКулинарни Съвети

  Как да вложим билки и цветя в ястията

  09.05.20130

  Всеки знае, че с ароматни подправки ястията стават много по-вкусни. Ароматът им ще е наистина невероятен, ако добавите билки или дори цветя в тях.

 • Ястия - Как да намалим размера на рецептатаКулинарни Съвети

  Как да намалим размера на рецептата

  16.04.20130

  Това удобно ръководство ще направи всичко по-лесно за вас. Диаграмата е полезна, като, чрез проста математика, позволява адаптирането на голяма рецепта към по-малка.

 • Ястия - Салатата не става чиста с течаща водаКулинарни Съвети

  Салатата не става чиста с течаща вода

  30.03.20131

  За да приготвите вкусни и полезни ястия, трябва да знаете как да почистите зеленчуците, преди да ги обработите. Оставете лука за няколко минути във фризера, ако не искате да ви текат сълзи.

 • Ястия - Идеи за постни зимни ястияКакво да сготвя

  Идеи за постни зимни ястия

  11.02.20131

  Всяко домакинство през зимните месеци набляга на месни ястия. Месото е доста хранително, но е бедно на витамини. Затова е добре през зимните месеци да не се лишавате от вкусни зеленчукови ястия

Какво другите търсят

Материали и заръки относно Ястия. Екипът на Готвач.бг се стреми да публикува често различни статии. Имаш предложения или критики към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция. Готвач.бг - българският портал за готварски рецепти, здравословно хранене. Ястия, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.