четвъртък, 5 март
Кулинарни грехове, от които не можем да избягаме
Кое за какво е полезно

Кулинарни грехове, от които не можем да избягаме

0

От Foodpanda – международна платформа за поръчка на храна, са класирали седем от най-калоричните, вредни и в същото време вкусни храни на нашето време.

1

Ястия

Списък на текстовете касаещи Ястия. Открийте това, което ви трябва. Разгледайте любимите публикации, идеи и препоръки на тема Ястия.
 • Ястия - Дължината на името на ястието определя цената муЛюбопитно

  Дължината на името на ястието определя цената му

  13.10.20140

  Ресторантите във Великобритания определят цените на своите ястия според това колко са дълги названията на гозбите. Този извод е направен от професор Дън Журафски

 • Ястия - Японци се хвалят с ястия в презервативиЛюбопитно

  Японци се хвалят с ястия в презервативи

  01.10.20140

  Писателят Косуке Кагами и блогърът Окада Хироши Татсуки пуснали на пазара книга, в която обясняват как могат да бъдат приготвени интересни блюда с помощта на кондоми.

 • Ястия - Към какви ястия да добавяме индийско орехчеКулинарни Съвети

  Към какви ястия да добавяме индийско орехче

  22.06.20140

  Силният сладникав вкус на индийското орехче го прави подходяща и предпочитана подправка за редица ястия. В кулинарията най-използвано е ситно настърганото индийско орехче.

 • Ястия - Шопската салата стана номер 1 в ЕвропаКулинарни Новини

  Шопската салата стана номер 1 в Европа

  26.05.20140

  Окончателните резултати от гласуването за най-предпочитано евроястие показаха, че българската шопска салата е станала най-харесваното европейско ястие.

 • Ястия - Шопската салата е най-предпочитаното евроястиеКулинарни Новини

  Шопската салата е най-предпочитаното евроястие

  16.05.20140

  Шопската салата поведе в класацията за най-предпочитано ястие в Европа. В началото шопската салата се сервира само на клиентите в заведенията на Балкантурист, като се превръща в символ на родната кулинария към края на 70-те години.

 • Ястия - В Япония и Канада се представиха най-луксозните ястияКулинарни Новини

  В Япония и Канада се представиха най-луксозните ястия

  01.05.20140

  Пицарията Stevenston в Ричмънд, Канада представи най-скъпата пица, позната до момента. Луксозното ястие струва 450 долара само за една порция.

 • Ястия - Идеи за есенни ястия и специалитетиКакво да сготвя

  Идеи за есенни ястия и специалитети

  17.11.20130

  Първата есенна гозба, която сме избрали да предложим, си е истинско основно ястие, макар че някои го определят и като предястие. Става дума за пълнени картофи с телешко месо.

 • Ястия - Традиционни български ястия на фурнаКакво да сготвя

  Традиционни български ястия на фурна

  29.09.20130

  Мусаката е едно от традиционните български ястия на фурна. Тя се приготвя лесно дори и от хора без кулинарен опит, като всеки път резултатът е повече от добър.

 • Ястия - Как да вложим билки и цветя в ястиятаКулинарни Съвети

  Как да вложим билки и цветя в ястията

  09.05.20130

  Всеки знае, че с ароматни подправки ястията стават много по-вкусни. Ароматът им ще е наистина невероятен, ако добавите билки или дори цветя в тях.

 • Ястия - Как да намалим размера на рецептатаКулинарни Съвети

  Как да намалим размера на рецептата

  16.04.20130

  Това удобно ръководство ще направи всичко по-лесно за вас. Диаграмата е полезна, като, чрез проста математика, позволява адаптирането на голяма рецепта към по-малка.

Какво другите търсят

Материали и заръки относно Ястия. Екипът на Готвач.бг се стреми да публикува често различни статии. Имаш предложения или критики към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция. Готвач.бг - българският портал за готварски рецепти, здравословно хранене. Ястия, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.