Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Крем за торти, сладки и сладкишиКрем за торти, сладки и сладкиши
14 Ноем.
1
Кремът за торти, сладки и сладкиши е готов....
Безглутеново тесто за сладки и сладкишиБезглутеново тесто за сладки и сладкиши
16 Февр.
За безглутенови сладкиши сместа трябва да е кексообразна, а за безглутенови сладки - добавя се брашно, докато се получи меко тесто....
Сладкиш с ягодово сладко и орехиСладкиш с ягодово сладко и орехи
08 Окт.
2
Нарежете сладкиша охладен. Сладкишът с ягодово сладко и орехи е готов....
Сладкиш с ябълки, сладко и орехиСладкиш с ябълки, сладко и орехи
27 Юли
Печете ябълковия сладкиш на 200 °C за 30 минути. Намажете със сладко и украсете със смлени орехи сладкиша с ябълки и сладко....
Смес от подправки за сладкиши и сладкиСмес от подправки за сладкиши и сладки
11 Април
Можете например да добавите сушена мента или маточина, кимион, кориандър или други подправки, които се използват не само за сладкиши и сладки....
Ароматен сладкиши с ягодиАроматен сладкиши с ягоди
09 Април
Ароматен сладкиш с ягоди за следобедното кафе или за закуска....
Ретро сладкиши с крушиРетро сладкиши с круши
27 Септ.
2
С този карамелен сос залейте плодовия сладкиш и оставете напълно да се охлади....
Карамелен сладкиши с ябълкиКарамелен сладкиши с ябълки
31 Юли
Печем сладкиша на 170 градуса до готовност. Поднасяме, като обръщаме в подходяща чиния....
Сладкиши с пшеничен грисСладкиши с пшеничен грис
11 Март
5
Готовият сладкиш се поръсва с пудра захар, докато е топъл. Консумира се студен....
Кои са естествените оцветители за сладкиши и сладки?Кои са естествените оцветители за сладкиши и сладки?
09 Окт.
Оцветителите, които се влагат в сладкарската промишленост, не са много полезни за здравето, затова ви предлагаме няколко естествени и здравословни начина да оцветите своите сладки и сладкиши....
Сладкиш с локумСладкиш с локум
27 Януари
2
Печем сладкиша с локум в предварително загрята умерена фурна до готовност. Щом сладкишът с локум стане готов, го изваждаме и го поръсваме с пудра захар....
Сладкиш с палачинкиСладкиш с палачинки
27 Май
Сложете сладкиша в загрята фурна на 180 градуса за 15 минути. Извадете от формата, след като е изстинал, и поръсете с пудра захар. По желание може да сервирате със сладолед! Сладкишът с палачинки е готов....
Сладкиш с РикотаСладкиш с Рикота
06 Май
Няма набухвател в сладкиша. Сладкишът с Рикота е много вкусен. Източник: Пекарната на Рудолф...
Сладкиш с бираСладкиш с бира
22 Януари
Сладкишът с бира е готов!...
Сладкиш с дюлиСладкиш с дюли
19 Дек.
1
Сладкишът с дюли е готов....
Сладкиш с кроасаниСладкиш с кроасани
13 Август
По избор или се правят карамелени фигурки за украса, или се залива сладкишът....
Сладкиш с петмезСладкиш с петмез
07 Август
Сладкишът, след като се изпече, го оставяме да изстине и го заливаме с топъл сироп, приготвен от останалия петмез и водата. Сиропът трябва да поври 2-3 минути....
Сладкиш с прасковиСладкиш с праскови
06 Август
3
Печете сладкиша около 60 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Сладкиш с айранСладкиш с айран
16 Ноем.
Слагаме да се пече в загрята предварително фурна на 170-180 градуса, докато сладкишът стане кафеникав и се изпече. Още топъл като го извадим от фурната го мажем мед продукт и поръсваме с кокосови стърготини....
Сладкиш с мармаладСладкиш с мармалад
02 Февр.
6
Готовият сладкиш поръсваме с пудра захар....
Сладкиш с бозаСладкиш с боза
16 Окт.
Залива се сладкиша с така приготвената глазура и се оставя да попие 2 часа....
Сладкиш с карфиолСладкиш с карфиол
19 Окт.
За първи път правя сладкиш с карфиол, хареса ми!...
Сладкиш с боровинкиСладкиш с боровинки
17 Май
3
Плодовият сладкиш се пече на 170-180 градуса за около 25-30 мин. След като се охлади се поръсва с пудра захар. Сладкишът с боровинки е готов. Източник: Natasha`s Kitchen...
Сладкиш с канелаСладкиш с канела
22 Май
След 15-20 минути нарязваме канеления сладкиш на парчета и поръсваме с пудра захар. Сладкишът с канела е чудесна добавка към следобедната чаша кафе....
Сладкиш с глазураСладкиш с глазура
25 Февр.
Разбиваме добре яйцата с миксер, като постепенно добавяме захарта. След това добавяме и постепенно пресятото брашно, което сме смесили с бакпулвера и какаото. А след това добавяме и ванилията и олиото. Сместа изсипваме...
.