Добринка Петкова
Добринка Петкова
Мастър Шеф

Моите коментари

Благодаря!По принцип и за сарми си запържвам продуктите(така ни е по-вкусно). Само когато нямам време,не го правя и директно ги завивам със сурова плънка.Но така ми стоят по сбити,затова предпочитам да запържвам плънката.
О да,салата търпи всякакви импровизации.
Благодаря,радвам се че ви допада.
Благодаря!Споделете, дали ви е харесала.
Предлага се в Лидъл,когато има италианска седмица.Аз също предпочитам домашно приготвения,но понякога прибягвам и до готовия.
Да,и най-хубавото е,че плънката може всеки път да бъде различна-каквото има в хладилника.
Да,така е!Лесни са за приготвяне и много вкуси.
Любимото ми лятно ястие!Понякога го приготвям и през зимата с консервирани домати и чушки.
Радвам се,че са ви харесали.И аз понякога замествам виното,с бира.
Моля,дано да ви харесат пастичките,когато ги приготвите.
Радвам се,че ви е харесала. И на нас ни е любима,така приготвена.
Майка ми от няколко години си суши сливи,но мисля че ги обработваше някак, преди самото сушене.След това ги съхранява в книжни пликове.
Много обичам такава манджичка,особено лятото,когато има пресни чушки в градината.Ако има и топла питка, мммм-направо се размечтах!!!
Благодаря,радвам се че ви харесва!
Наистина се получава вкусно и нещо по-различно ястие с тиквички.
Обичам да пробвам нови неща,ще го направя някой път.
Интересна рецепта!Какъв ли ще е вкуса!?
Всяко едно нещо е вредно,включително и месото,когато се прекали с него.