Моите коментари

Още един интересен вариант на сутрешната закуска с мюсли! Супер удобно!
Сега виждам, че имам пропуск - скилидката чесън със зеленчуците! Извинете ме! Който не харесва аромата на чесън, може да го пропусне.
Една от любимите ми закуски! Единствената разлика е че, аз си я правя с кефир.
Това сладко, ще е супер интересно! На вид какво е? Някой пробвал ли е рецептата?
Тази рецепта, определено ме заинтригува и я запазвам в ”любими„ !
Станислава, здравей! Значи, обещах да ти пиша, за да ти кажа, че след като намалих количествата на сухата мая и олиото ми се получи перфектен хляб! :) Благодаря ти още веднъж! ;)
Липсва водещата подправка Джоджен! Без черен пипер може, ама без него- не! :)
Вкъщи предпочитаме такава сланина за мезе, пред купешките разни подобия на меса.....
Именно. Поръчват си бифтек все пак, а не "подметка"... Не знаят разликата и истинския вкус просто :D
Дани, много правилно си описала рецептурата за бифтек! Точно така трябва да е! Ако в България обаче в ресторант сервират на клиент кърваво месо, ще вдигне врява и ще го върне в кухнята...
Дани, днес ти разглеждах рецептата и останах очарована! Каква игра с цветовете! Красота! Презентирането го умееш!!! ;) Бях с телефона и без да искам май натиснах 4 звездички... Много съжалявам, стана не нарочно! Сори!... :)
Точно тези, ми напомнят за детските години. Правеше ги майка ми, правя ги и аз на децата ми.... :) Обичам ги!
Чудесна рецепта! Една от любимите ми разядки!
Доволна съм, че го приготвих! Много е вкусно!
Вкъщи се хареса много! Аз продължавам с опитите с хлебопекарната. Ако имаш изпрати ми на лични изпробвани рецепта за козунак или кекс, моля?
Намалих маята на 7 гр, и този път ми се получи! :) Благодаря, Станислава!
За маята на Д-р Йоткер ли става на дума?
Ваня, всяка една съставка съм мерила! Като е в хлебопекарната не мога да го усещам тестото... Липсва ми опит още със нея...