Моите коментари

Зори коментира:
А и не съм сигурна дали ще оцелеят 7 дни без храна и вода. Държала съм охлюви до 3 дни, но за готвене, за да се изчистят, но тук става въпрос за лекарство, а не за храна. Ако си имате двор и ги похлупите върху тревата със щайга или нещо подобно, за да могат да се хранят през това време, би трябвало да няма проблем да се съберат на куп направо 49 броя. В този случай е необходимо и да се полива тревата с лейка, за да се поддържа влажна.
Зори коментира:
Сигурно може :), но когато я изпробвахме вкъщи, ние си ги събирахме всеки ден пресни. Правихме процедурата за 7 дни и повече не се наложи да я повтаряме, защото шиповете на майка ми се стопиха и от тогава няма никакви оплаквания.
Зори коментира:
Бурканче домашно приготвено доматено пюре/салца с вместимост 400 мл.
Зори коментира:
Обожавам ястия с патладжан, а в комбинация с чесън, кайма и домати...става просто Перфектното ястие! Поздрави :)
Зори коментира:
И аз благодаря :) Надявам се да ви харесат!
Зори коментира:
Яйцата стават много красиви с кристали - като заскрежени са като от зимна приказка. За съжаление обаче са и доста по-чупливи.
Зори коментира:
Благодаря Дани, така е - вкусна и красива! :)
Зори коментира:
Пропуснала съм репичките в рецептата - 2-3 бр. по-дребни се измиват хубаво и се нарязват на кубчета. Смесват се с останалите продукти.
Зори коментира:
Браво Вили, истински шедьовър си ни спретнала! Радост за очите, много празнично и приготвено с много старание! Поздрави :)
Зори коментира:
Благодаря Гери, така е :) Изядоха се светкавично и с много настроение :)))
Зори коментира:
Благодаря Биляна,хапките стават бързо, лесно и много вкусно! Вкъщи се харесаха от малки и големи и изчезнаха светкавично! :)
Зори коментира:
Да, и аз заменям често гъбите с маслини, защото детенцето ми не обича гъби :) Със съставките за пицата винаги може да се експериментира :)
Зори коментира:
Радвам се Биляна, че ви е харесала рецептата! Наистина става много крехко месото, приготвено по този начин! :)
Зори коментира:
Благодаря, много се радвам, че са ви допаднали.
Зори коментира:
Благодаря Дани :) Освен, че приготвен по този начин лукът е много вкусен, е и много по-полезен за здравето. А и не на последно място - не е пречка, ако след хапването му имате важна среща... :)))
Зори коментира:
Благодаря Величка! От както я приготвих по този начин вкъщи вече и на нас ни стана любима! Поздрави :)))
Зори коментира:
За това е "Панагюрска" шарена сол - защото е специфична и я правим само тук така. Задължително трябва да я пробваш :)