Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Зори»Моите форумни постове

Моите форумни постове

ЗориПромяната в резюмето на рецептите
Споделям мнението Ви! Интерфейса на рецептите затруднява лесния им прочит.
ЗориЗа или против почистването на гъби?
Рядко ги беля, защото купувам най-често бейби, а те са с изключително нежна текстура. Е масловките се белят задължително, но това е заради самата гъба. Но ги мия задължително под течаща студена вода, за да отстраня пръстта и мърсотията, след това се изцеждат в гевгир хубаво и се подрязват пънчетата (ако ще се готвят със тях).
ЗориКупувате ли ягоди или зелена салата през януари?
Аз купувам. Какво ще рече извън сезона - този зимен сезон не прилича много на зима, така че всичко е много относително. Диня и пъпеши не купувам зимата, поради високата им цена най-вече
ЗориСандъчета със свежи подправки в кухнята?
Босилек, магданоз, розмарин, салвия и мента.
ЗориСандъчета със свежи подправки в кухнята?
Специално босилека наистина много избуява, затова обирам листата и ги изсушавам в края на есента. И пак си купувам нова саксийка с млад босилек, който пролетта изкарвам на балкона. Цикъла се повтаря всяка година
ЗориКачество на снимките
Мисля, че проблема не е във фотоапарата, по-скоро самият сайт по някакъв начин компресира снимките, за да ги "олекоти", а също така ги преоразмерява, за да паснат на оформлението.
ЗориДайте идея за детска кухня
Колко е голяма дъщеря ви?
ЗориНаградите в Готвач.бг: От кои сте доволни и бихте препоръчали, и кои - не! Изразете мнение!
Регистрирана съм в сайта Готвач.бг от 3 години и за това време получих 5 страхотни награди: пасатор, телевизор, миксер, сешоар и цитрус преса. От всички тях съм много доволна и си ги ползвам с удоволствие .
ЗориБез кой кухненски помощник не можете?
А аз V-образното ренде Бьорнер - вкъщи го ползваме най-малко от двадесет и пет години. Така съм свикнала с него, че режа абсолютно всичко с него, за мен е незаменим кухненски помощник.
ЗориИма ли професионални кулинари в готвач.бг?
Аз не съм професионалист, само любител. Величка, ти не работеше ли в кухня?
ЗориИма ли професионални кулинари в готвач.бг?
За момента се сещам само за Теодора Мещерова - освен че е завършила, работи и като готвач, мисля че във Варна. Теди, извинявай ако нещо съм объркала!
ЗориИма ли професионални кулинари в готвач.бг?
Би било хубаво, но от както направиха промени по сайта няма меню, в което да можеш да прегледаш пуснатите теми във форума. Така че най-вероятно кулинарите дори и не са разбрали, че си пуснала такава тема... Та не разбрах, ти професионален готвач ли си?
ЗориКое е вашето любимо кулинарно предаване?
Имам много любими кулинарни предавания като например Черешката на тортата, Кошмари в кухнята, В кухнята на баба, Животът е вкусен и Hell's kitchen. Също много харесвам ТВ канала 24 kitchen.
ЗориКаква печка използвате?
Моята печка е ZEROWATT, не е скъпа, с керамичен плот е и се справя отлично
ЗориСподелете рецепта за боров мед? За какво го използвате?
Предимно като лекарство - помага при простуда, кашлица, гнойна ангина и други възпаления на дихателните пътища. Има силно отхрачващо и антисептично действие, помага при кожни възпаления и рани. Може да се приема профилактично за подсилване на имунната система, за подобряване функцията на храносмилателната система и намаляване киселинността на стомашния сок. Затова се препоръчва при колит, гастрит, язва и други заболявания на стомашно-чревния тракт.
ЗориКакво кафе пиете? Препоръчайте качествено кафе
Инстантно кафе Tchibo Gold selection - любимо ми е!
ЗориТърся изпитана рецепта за агнешко печено
"Печено агнешко бутче с картофи върху чесън" е моето предложение. Изключително вкусно е! http://recepti.gotvach.bg/r-70721-Печено_агнешко_бутче_с_картофи_върху_чесън