Коментарите на Зорица

 • Зорица коментира:Еньовден е! Какво да сложим на трапезата според традициятаЕньовден е! Какво да сложим на трапезата според традицията24.06.2019Седемте билки по избор ли са или са точно определени?
 • Зорица коментира:Смути ТараторСмути Таратор23.06.2019Величка, идеята е чудесна! Така може да се му се наслаждаваме на работното място, по време на пътуване, а защо не и на плажа! Поздрави :)
 • Зорица коментира:Моите чудни тиквички на фурнаМоите чудни тиквички на фурна23.06.2019Тиквичките са 3 бр., нещо е станало и цифрата е изчезнала...Може и в бързината да съм я пропуснала или да не съм натиснала достатъчно силно, за което се извинявам!
 • Зорица коментира:Автентични Яйца по панагюрски от моята прабабаАвтентични Яйца по панагюрски от моята прабаба02.03.2017Мирелла Сомова, радвам се, че рецептата ви е допаднала и сте я приготвили вкъщи за семейството си. Снимката Ви е чудесна! :) Разбира се, щом обичате по-мазничко, добре е да се увеличи маслото и олиото в заливката - това вече е въпрос на вкус и предпочитания. Същото се отнася и за яйцата - ние си слагаме по две на порция, но вие може да ги удвоите. Интересното при тази рецепта е най-вече техниката, а количествата на продуктите всеки може да ги напасне според вкуса си. Поздрави :)...покажи още
 • Зорица коментира:Агнешката дроб сарма на ЗвездевАгнешката дроб сарма на Звездев22.03.2018Сергей, прав си, има правописна грешка в заглавието...Но въпреки това рецептата на Звездев е наистина чудна!
 • Зорица коментира:Ароматна скумрия на скара (маринована с ориенталски подправки)Ароматна скумрия на скара (маринована с ориенталски подправки)10.04.2019Благодаря :) Поздрави!
 • Зорица коментира:Патладжан и тиквички на тиганПатладжан и тиквички на тиган24.04.2018Опитайте, сигурна съм, че ще ви хареса тази комбинация! Поздрави :)
 • Зорица коментира:Пълнени чушки с ориз и киноаПълнени чушки с ориз и киноа18.09.2018Рецептата е отличен избор за Великденските пости!
 • Зорица коментира:Перфектните картофени кюфтета на фурнаПерфектните картофени кюфтета на фурна15.02.2018Благодаря ви, че сте ги приготвили! Много се радвам, че са ви харесали. :)
 • Зорица коментира:Свинско с пресни горски манатаркиСвинско с пресни горски манатарки02.06.2017Много мило Севдалина, благодаря! Поздрави :)
 • Зорица коментира:Как се почиства фенел?Как се почиства фенел?20.02.2019Фенелът се разделя на мъжки и женски. Ако ще го консумирате суров в салати е добре да използвате мъжки фенел – луковицата е доста по-дебела и закръглена. Тя е по-хрупкава и сочна и анасоновия вкус не е толкова натрапчив. Женския фенел е с по-издължена луковица и по-силен анасонов привкус. Той е много по-подходящ за термична обработка - за добавяне в яхнии, супи, за направата на пюрета. А за почистването на фенела - просто обелете по-старите люспи ако са поувехнали или пожълтели. Всичко останало също може да се консумира - стъблата, нарязани на тънко са много вкусни в супи и в салати. Листенцата също дават много свеж вкус на храната, аз лично не изхвърлям нищо от него....покажи още
 • Зорица коментира:Перфектните картофени кюфтета на фурнаПерфектните картофени кюфтета на фурна15.02.2018Може, разбира се. Но така си запазват формата, а и аз обикновено правя по-голямо количество и замразявам, за да имам по всяко време под ръка.
 • Зорица коментира:Постно китайско зеле с резенеПостно китайско зеле с резене18.02.2019Към рецептата имам една забележка - по-добре увеличете двойно продуктите, защото вкъщи много се хареса и всеки искаше да му се сипе допълнително. Но пък се готви много по-бързо от обикновеното зеле, така че приготвянето не отнема много време....покажи още
 • Зорица коментира:Вълшебни жарени спирали на шишВълшебни жарени спирали на шиш22.05.2017:)
 • Зорица коментира:Domved.bg - всичко от което се нуждае вашият домDomved.bg - всичко от което се нуждае вашият дом25.01.2019Супер, в сайта има страхотни неща - не само за дома, но и за детето, дори и ученически принадлежности!
 • Зорица коментира:Салата с фенел и ябълкиСалата с фенел и ябълки15.08.2018Станислава, рецептата изглежда много апетитно, но си пропуснала ябълките в продуктите за салатата. Какво е количеството? Поздрави :)
 • Зорица коментира:Зимна витаминозна салата за постиЗимна витаминозна салата за пости10.12.2018Много се радвам :) !!! А и освен вкусно, цвеклото е и много полезно, а го има целогодишно!
 • Зорица коментира:Рецептата на баба Ванга при кашлица (за деца)Рецептата на баба Ванга при кашлица (за деца)27.01.2018Здравейте, Както е описано в самата рецепта "Пчелният мед и кравето масло се смесват с 1 пакетче ванилия", т.е. смесвате ги, докато сместа се хомогенизира. Взема се по лъжичка от нея и се смуче, докато се разтвори в устата. Има много приятен вкус, леко загрява....покажи още