Коментарите на Зорица

 • Зорица коментира:Три вида люти чушлета с топла водаТри вида люти чушлета с топла вода14.08.2019ОК, много благодаря за отговора! Ще ги пробвам със сигурност! Поздрави :)
 • Зорица коментира:Три вида люти чушлета с топла водаТри вида люти чушлета с топла вода14.08.2019Супер, рецептата изглежда много лесна за приготвяне, само оцета ми се вижда малко! Да няма грешка в количеството? Супена лъжица оцет на буркан - каква е вместимостта на бурканите?
 • Зорица коментира:Перфектните печени пилешки бутчетаПерфектните печени пилешки бутчета24.07.2019Здравейте Потребител 235671, Както виждате моите пилешки бутчета не са станали на "сгур", пекох ги около 2 часа на наниска температура (160 градуса). В рецептата съм написала "Ястието се пече около два часа и половина на 160 градуса, като се проверява след първия час", така че това означава, че като ги проверите, може сами да прецените кога да ги извадите. Всякаа фурна пече различно, затова времето за готвене също е приблизително. Пробвайте рецептата, щеви хареса! Поздрави :)...покажи още
 • Зорица коментира:Моето сполучливо печено пилеМоето сполучливо печено пиле23.06.2019Благодаря ти Нали за милите думи! Искрено ме поласкаха! Поздрави :)))
 • Зорица коментира:Турска оризова супаТурска оризова супа16.07.2019Благодаря ти Криси! :)))
 • Зорица коментира:Смути ТараторСмути Таратор23.06.2019Величка, идеята е чудесна! Така може да му се наслаждаваме на работното място, по време на пътуване, а защо не и на плажа (дай Боже всеки му)! Поздрави :)
 • Зорица коментира:Еньовден е! Какво да сложим на трапезата според традициятаЕньовден е! Какво да сложим на трапезата според традицията24.06.2019Седемте билки по избор ли са или са точно определени?
 • Зорица коментира:Моите чудни тиквички на фурнаМоите чудни тиквички на фурна23.06.2019Тиквичките са 3 бр., нещо е станало и цифрата е изчезнала...Може и в бързината да съм я пропуснала или да не съм натиснала достатъчно силно, за което се извинявам!
 • Зорица коментира:Автентични Яйца по панагюрски от моята прабабаАвтентични Яйца по панагюрски от моята прабаба02.03.2017Мирелла Сомова, радвам се, че рецептата ви е допаднала и сте я приготвили вкъщи за семейството си. Снимката Ви е чудесна! :) Разбира се, щом обичате по-мазничко, добре е да се увеличи маслото и олиото в заливката - това вече е въпрос на вкус и предпочитания. Същото се отнася и за яйцата - ние си слагаме по две на порция, но вие може да ги удвоите. Интересното при тази рецепта е най-вече техниката, а количествата на продуктите всеки може да ги напасне според вкуса си. Поздрави :)...покажи още
 • Зорица коментира:Агнешката дроб сарма на ЗвездевАгнешката дроб сарма на Звездев22.03.2018Сергей, прав си, има правописна грешка в заглавието...Но въпреки това рецептата на Звездев е наистина чудна!
 • Зорица коментира:Ароматна скумрия на скара (маринована с ориенталски подправки)Ароматна скумрия на скара (маринована с ориенталски подправки)10.04.2019Благодаря :) Поздрави!
 • Зорица коментира:Патладжан и тиквички на тиганПатладжан и тиквички на тиган24.04.2018Опитайте, сигурна съм, че ще ви хареса тази комбинация! Поздрави :)
 • Зорица коментира:Пълнени чушки с ориз и киноаПълнени чушки с ориз и киноа18.09.2018Рецептата е отличен избор за Великденските пости!
 • Зорица коментира:Перфектните картофени кюфтета на фурнаПерфектните картофени кюфтета на фурна15.02.2018Благодаря ви, че сте ги приготвили! Много се радвам, че са ви харесали. :)
 • Зорица коментира:Свинско с пресни горски манатаркиСвинско с пресни горски манатарки02.06.2017Много мило Севдалина, благодаря! Поздрави :)
 • Зорица коментира:Как се почиства фенел?Как се почиства фенел?20.02.2019Фенелът се разделя на мъжки и женски. Ако ще го консумирате суров в салати е добре да използвате мъжки фенел – луковицата е доста по-дебела и закръглена. Тя е по-хрупкава и сочна и анасоновия вкус не е толкова натрапчив. Женския фенел е с по-издължена луковица и по-силен анасонов привкус. Той е много по-подходящ за термична обработка - за добавяне в яхнии, супи, за направата на пюрета. А за почистването на фенела - просто обелете по-старите люспи ако са поувехнали или пожълтели. Всичко останало също може да се консумира - стъблата, нарязани на тънко са много вкусни в супи и в салати. Листенцата също дават много свеж вкус на храната, аз лично не изхвърлям нищо от него....покажи още
 • Зорица коментира:Перфектните картофени кюфтета на фурнаПерфектните картофени кюфтета на фурна15.02.2018Може, разбира се. Но така си запазват формата, а и аз обикновено правя по-голямо количество и замразявам, за да имам по всяко време под ръка.
 • Зорица коментира:Постно китайско зеле с резенеПостно китайско зеле с резене18.02.2019Към рецептата имам една забележка - по-добре увеличете двойно продуктите, защото вкъщи много се хареса и всеки искаше да му се сипе допълнително. Но пък се готви много по-бързо от обикновеното зеле, така че приготвянето не отнема много време....покажи още