Коментарите на Зорица

  • Зорица коментира:Коледна пита ТрадицияКоледна пита Традиция04.01.2020Предполагам че е допусната техническа грешка при изписването на количеството на солта и захарта?!
  • Зорица коментира:Цели джолани с кисело зеле в гювечЦели джолани с кисело зеле в гювеч10.01.2020Пропуснала съм да опиша в продуктите морковите - 1- 2 бр. киселички (от бидона със зелето). Извинявам се за пропуска. Поздрави :)
  • Зорица коментира:Зелево-лозови сармиЗелево-лозови сарми10.01.2020Предполагам, че може да се приготви и на фурна, като ще се изпекат сармите с фолио първоначално и разпределени в две тави. Ще пробвам рецептата непременно. Поздрави :)
  • Зорица коментира:Бобена салата с орехи и червен лукБобена салата с орехи и червен лук18.12.2019Чудесна презентация! Адмирации! :)
  • Зорица коментира:Бонбони Карамел МуБонбони Карамел Му06.02.2017Калина, не се притеснявай за трайността, не се развалят. Дръж ги в хладилника и няма проблем.
  • Зорица коментира:Пилешка Супа с Домати и ФидеПилешка Супа с Домати и Фиде12.03.2018Благодаря! Радвам се, че рецептата ви е допаднала! Поздрави :)
  • Зорица коментира:Пшеничено-ръжена фокача със зеленчуциПшеничено-ръжена фокача със зеленчуци31.10.2019Красота!!! Радост за очите, сигурна съм и за небцето! :)
  • Зорица коментира:Варени яйца с хайверВарени яйца с хайвер02.04.2018Благодаря Ви!
  • Зорица коментира:Лютеница по 100-годишна рецептаЛютеница по 100-годишна рецепта03.10.2017Благодаря ви!
  • Зорица коментира:Три вида люти чушлета с топла водаТри вида люти чушлета с топла вода14.08.2019ОК, много благодаря за отговора! Ще ги пробвам със сигурност! Поздрави :)
  • Зорица коментира:Три вида люти чушлета с топла водаТри вида люти чушлета с топла вода14.08.2019Супер, рецептата изглежда много лесна за приготвяне, само оцета ми се вижда малко! Да няма грешка в количеството? Супена лъжица оцет на буркан - каква е вместимостта на бурканите?
  • Зорица коментира:Моето сполучливо печено пилеМоето сполучливо печено пиле23.06.2019Благодаря ти Нали за милите думи! Искрено ме поласкаха! Поздрави :)))
  • Зорица коментира:Турска оризова супаТурска оризова супа16.07.2019Благодаря ти Криси! :)))
  • Зорица коментира:Смути ТараторСмути Таратор23.06.2019Величка, идеята е чудесна! Така може да му се наслаждаваме на работното място, по време на пътуване, а защо не и на плажа (дай Боже всеки му)! Поздрави :)
  • Зорица коментира:Еньовден е! Какво да сложим на трапезата според традициятаЕньовден е! Какво да сложим на трапезата според традицията24.06.2019Седемте билки по избор ли са или са точно определени?
  • Зорица коментира:Моите чудни тиквички на фурнаМоите чудни тиквички на фурна23.06.2019Тиквичките са 3 бр., нещо е станало и цифрата е изчезнала...Може и в бързината да съм я пропуснала или да не съм натиснала достатъчно силно, за което се извинявам!
  • Зорица коментира:Автентични Яйца по панагюрски от моята прабабаАвтентични Яйца по панагюрски от моята прабаба02.03.2017Мирелла Сомова, радвам се, че рецептата ви е допаднала и сте я приготвили вкъщи за семейството си. Снимката Ви е чудесна! :) Разбира се, щом обичате по-мазничко, добре е да се увеличи маслото и олиото в заливката - това вече е въпрос на вкус и предпочитания. Същото се отнася и за яйцата - ние си слагаме по две на порция, но вие може да ги удвоите. Интересното при тази рецепта е най-вече техниката, а количествата на продуктите всеки може да ги напасне според вкуса си. Поздрави :)...покажи още
  • Зорица коментира:Агнешката дроб сарма на ЗвездевАгнешката дроб сарма на Звездев22.03.2018Сергей, прав си, има правописна грешка в заглавието...Но въпреки това рецептата на Звездев е наистина чудна!