Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Зори»Моите коментари

Моите коментари

Зори коментира:
Благодаря! :)
Зори коментира:
Аз ги обелвам и намачквам още докато са топли, може би в това е разковничето. Поздрави,
Зори коментира:
Благодаря Ви за коментара!
Зори коментира:
Благодаря за коментара ви! :)
Зори коментира:
Благодаря Ви за коментара! :)
Зори коментира:
Благодаря за коментара! :)
Зори коментира:
Благодаря, радвам се че я приготвихте! Благодаря за снимките!
Зори коментира:
Благодаря за коментра!
Зори коментира:
И аз благодаря за коментара! Радвам се, че сте се доверили на рецептата и тя ви е харесала!
Зори коментира:
Много благодаря за коментара Ви! Ще се радвам ако приготвите тази чудна макаронена салата да споделите мнението си отново! Поздрави :)
Зори коментира:
Семената изсушени ли са или пресни? Не трябва ли да се накълцат преди да се сварят? Благодаря за отговорите ви!
Зори коментира:
А какви са съставките за маринатата?
Зори коментира:
Щом сте панагюрец, тогава трябва да сте на ясно че всяко Панагюрско семейство и има свой начин за приготвяне на яйца по панагюрски. Тази е от нашето семейство. Поздрави,
Зори коментира:
На тази вкусна Гъбена супа с кладница и ориз много й отива да се поднесе с купичка с оцет и счукан със сол чесън и люто едро смляно сушено люто чушле.
Зори коментира:
Здравейте, Miss informacia, Радвам се, че сте приготвили рецептата и супата ви е допаднала. Относно добавянето на половин кубче бульон е въпрос на вкус, всеки може да добави каквото му харесва като вкус и подправки. Относно гъстотата, много зависи от гъбите, моите са домашни и супата стана гъста. Винаги може да се добави допълнително вода до желаната гъстота, както съм написала и в рецептата. Поздрави,
Зори коментира:
Четете рецептата преди да коментирате и да пишете глупости!
Зори коментира:
Благодаря!