Моите коментари

Зори коментира:
Соса се получи наистина много вкусен, ще го ползвам и за други ястия! Благодаря за хубавата рецепта!
Зори коментира:
Не се ли слага желатин?!
Зори коментира:
Горчицата задължителна съставка ли е? Вкъщи не я обичаме много, лично аз съм правила без с помощта на пасатор и се получи много вкусно. Но може би не е било оригинална майонеза...
Зори коментира:
В някои вериги магазини се продават почистени и замразени охлюви, така че приготвянето им не отнема почти никакво време. Иначе съм чувала, че след като се "наберат" охлювите, се оставят 24 часа в затворен съд, за да се изчистят от изпражненията. Лично аз никога не съм готвила живи охлюви.
Зори коментира:
Благодаря Ви! И ние с малкия всеки път много се забавляваме при приготвянето им! А ако ви остане неизползвано количество от пълнежа - просто го оформете на топки и го използвайте за гарнитура!
Зори коментира:
Вместо да се реже на дребни парченца джинджифила, според мен е по-добре да използвате белачката и просто с нея да го нарежете на тънички листчета.
Зори коментира:
Уникално вкусна и полезна салата! Вкъщи я обожаваме цялото семейство! Зимата може да се замени марулята със листа спанак, а за по пикантен вкус да се добави тънко нарязани кръгчета пресен или червен лук. Ако рибата е в собствен сос или в зехтин, се изсипва заедно с него. Ако не - се залива с три супени лъжици зехтин и сока на един лимон.
Зори коментира:
Ако на принцесите се добави отгоре и настърган кашкавал или настъргания кашкавал се смеси с каймата с едно яйце преди да се намажат филийките се получава перфектната закуска.
Зори коментира:
Мисля, че е по-вкусно в съвсем малко олио да се добави бучка масло и след като се загрее да се полеят поръсените с червен пипер яйца :)